Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE UMIERA... a nie, czekaj... chociaż w sumie może... (zmiany w PLEXach)

<< < (5/7) > >>

Venzon 2003:
Pograłbym na godziny ^^

Dux:
Tia, bitka na całego, FC wrzeszczy coś do mikrofonu, a tu ci wyskakuje aura z tekstem "koniec subskrypcji, wrzuć monetę, wrzuć monetę" :P

Isengrim:

--- Cytat: Dux w Marzec 20, 2017, 17:18:53 ---Tia, bitka na całego, FC wrzeszczy coś do mikrofonu, a tu ci wyskakuje aura z tekstem "koniec subskrypcji, wrzuć monetę, wrzuć monetę" :P

--- Koniec cytatu ---

Gorzej jak FC się skończy subskrypcja. :D

"Umm guys, that Command Ship I am flying, it kinda requires Omega clone..."

BTW co się dzieje teraz, kiedy się skończy subskrypcja, a jesteś w statku, którym nie da się latać w Alfie? Wywala Cię z niego?

MiltisUmbrae:
Jeśli jesteś w przestrzeni to nie. W stacji też w sumie tylko nie wydokujesz.

Nie wiem czy to zmienili, ale był poradni jak zrobić BSa na smartach - jeden sub, skillujesz BSa, fitujesz wydokowujesz i nigdsy wiecej nie dokujesz, logujesz się smarcisz i heja xD

sztosz:

--- Cytat: Isengrim w Marzec 20, 2017, 17:21:11 ---BTW co się dzieje teraz, kiedy się skończy subskrypcja, a jesteś w statku, którym nie da się latać w Alfie? Wywala Cię z niego?

--- Koniec cytatu ---
Nie wywala. Wszedłem na postać sprawdzić co i jak. Dalej siedzę w Gilii ale moduły których nie można używać na Alpha klonie są nieaktywne. A nie można używać tych które potrzebują Omega Klona, bo aktywne są tylko skille do tego poziomu do którego można wytrenować je na Alpha.

Aha siedzę w Gilii ale nie mogę wydokować ;D

--- Cytuj ---Operation of Gila requires the skills Caldari Cruiser : Level 2
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej