Eve Online > Dyskusje ogólne

CSM 12

<< < (2/8) > >>

Isengrim:

--- Cytat: Tloluvin w Marzec 11, 2017, 22:39:00 ---Nie wiem czemu, ale brzmi to dla mnie jak oksymoron  ;)

--- Koniec cytatu ---

Tez sie sobie dziwilem, ale moim zdaniem PL w ostatnich 2-3 latach stal sie zupelnie inna organizacja, niz banda bogatych chamow w superach. Moze to przejaw tego, ze zostalem bittervetem :D

Tloluvin:
Brakuje mi tylko kogoś kto zawalczył by o to by hi sec był bezpieczniejszy dla graczy pve bo lepiej jakby sobie tacy w spokoju żyli w hi secu niż jak odchodzą z gry czy o zniesienie różnej maści głupich ograniczeń mechaniki typu zakaz kopania z księżyców w hi secu czy zakaz stawiania cyno w hi

Gaavrin:
Zgadzam sie z tobą w 100%. Trzeba skończyć z głupimi ograniczeniami mechaniki, tylko ja by dodał do listy jeszcze zniesienia zakazu stawiania baniek i używania bomb w hi seku. Jita od razu byłaby innym miejscem...

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: Tloluvin w Marzec 12, 2017, 12:52:56 ---Brakuje mi tylko kogoś kto zawalczył by o to by hi sec był bezpieczniejszy dla graczy pve bo lepiej jakby sobie tacy w spokoju żyli w hi secu niż jak odchodzą z gry czy o zniesienie różnej maści głupich ograniczeń mechaniki typu zakaz kopania z księżyców w hi secu czy zakaz stawiania cyno w hi

--- Koniec cytatu ---

Sam sobie zaprzeczasz. Zniesienie takich ograniczen mechaniki jak np wprowadzenie mozliwosci kopania ksiezycow w Hi dopiero by w Hi zrobilo taka rozpierduche ze bys sie nie pozbieral. Druga sprawa "gracz PVE" to niech sobie idzie w farmville grac ;). Nie masz mozliwosci zawalczenia o teren, na ktorym zarabiasz? plac temu kto Ci to zapewni.

Doom:
Dlaczego uważasz że jakby księzyce można było kopać w high i stawiać tam cyne to by czerpali z tego gracze pve żyjący w high? low podobno to FW, piraci i dresiarnia która uważa sie za pr0 pvperów, ale jak jest księżyc do kopania tam to ticker posa koipiącego znajdziesz też na mapie sov.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej