Eve Online > Dyskusje ogólne
Statystyki EVE - kraje z których pochodzą gracze
(1/1)
Isengrim:
Słuchajcie, kojarzy ktoś w miarę aktualne statystyki dotyczące krajów, z których pochodzą gracze aktualnie logujący się do EVE? Ostatnie jakie znalazłem w googlu pochodzą z 2013 roku. Tymczasem mam wrażenie, że w tę grę grają już w zasadzie sami Ruscy (no i Amerykanie, ale z jakichś dziwnych TZ). :D
[NAUKE] Son of Rainbow:
Ruskich jest duzo, na moim terenie takze z "dziwnych" nacji sa koreance, brazylijczycy, troche osob ze skandynawii, jedna korporacja wegierska, duzo brytoli brytoli, statystyk nie widzialem takich, mozliwe, ze sa.
Isengrim:
--- Cytat: [NAUKE] Son of Rainbow w Marzec 07, 2017, 13:41:11 ---Ruskich jest duzo, na moim terenie takze z "dziwnych" nacji sa koreance, brazylijczycy, troche osob ze skandynawii, jedna korporacja wegierska, duzo brytoli brytoli, statystyk nie widzialem takich, mozliwe, ze sa.
--- Koniec cytatu ---
Nie no, ja mniej więcej wiem skąd są liczne poszczególne korpy czy nawet sojusze (a w każdym razie ich podstawowe korpy), ale chodzi mi właśnie o statystyki - wygląda na to że Ruskich jest po prostu ciągle dużo, podczas gdy u innych nacji trochę zainteresowanie grą spadło, co martwi.
c0ven na przykład ma długą historię wojowania z Chińczykami z Fraternity., długotrwałą love-hate relationship z Rumunami ze Stain, itp. :D
[NAUKE] Son of Rainbow:
--- Cytat: Isengrim w Marzec 07, 2017, 13:46:47 ---Nie no, ja mniej więcej wiem skąd są liczne poszczególne korpy czy nawet sojusze (a w każdym razie ich podstawowe korpy), ale chodzi mi właśnie o statystyki - wygląda na to że Ruskich jest po prostu ciągle dużo, podczas gdy u innych nacji trochę zainteresowanie grą spadło, co martwi.
c0ven na przykład ma długą historię wojowania z Chińczykami z Fraternity., długotrwałą love-hate relationship z Rumunami ze Stain, itp. :D
--- Koniec cytatu ---
wiesz ruskich jest duzo szczegolnie po przejsciu eve na system alpha/omega. Teraz przeszlismy z caldari do amarr FW i znajac te rejony od 4 lat ciesze sie, ze ruscy sa cywilizowani bo nie mozna tego powiedziec o przestrzenie cal-gal.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej