Eve Online > Dyskusje ogólne

Epidemia w Nowym Edenia

<< < (3/3)

Norbi Wroclawianin:

--- Cytat: [NAUKE] Son of Rainbow w Luty 16, 2017, 01:03:40 ---
Odnosnie odnalezienia czegos na stacji gorniczej i kosmosu. Oglada ktos serial Expanse? http://www.imdb.com/title/tt3230854/?ref_=fn_al_tt_2 jesli tak to z cala pewnoscia polaczy oba fakty :D

--- Koniec cytatu ---

Wczoraj obejrzałem jeden odcinek to chyba na podstawie książki "Przebudzenie Lewiatana"
Książka dobra -jeżeli tak będzie w filmie to super;)

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: Norbi Wroclawianin w Luty 17, 2017, 08:30:09 ---Wczoraj obejrzałem jeden odcinek to chyba na podstawie książki "Przebudzenie Lewiatana"
Książka dobra -jeżeli tak będzie w filmie to super;)

--- Koniec cytatu ---

film jest zawsze gorszy od ksiazki. Jedynym wyjatkiem jaki w zyciu udalo mi sie odnalezc to Lot nad kukulczym gniazdem gdzie zmiana narratora pomiedzy ksiazka i filmem zrobila mase fajnych rzeczy. BTW polecam film i ksiazke

[VIDE] Herezja:
A pamiętasz serial Alf. Książka niestrawna a serial dało się obejrzeć.

Filip Bonn:
jak chcecie dobry przykład to...
film nakręcony w oparciu o książkę "Czy androidy śnią o elektrycznych owcach?" powieść science fiction napisana przez Philipa K. Dicka,
nie będąca ani jego najlepszą książką ani jakąś super wybitną książką, natomiast film nakręcony na jej podstawie to "Blade Runner", który jest już klasyką kinematografii sci-fi

Ulf Nitjsefni:
Plus do kolekcji dodałbym film "Marsjanin" - książki nie mogłem strawić a film mi się podobał  ("The Expanse" takie średnie, spodziewałem się czegoś więcej)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej