Eve Online > NoobGarten
Flota dla nowych
[WILD5] Gagat:
Mam pewne przemyślenia co do reorganizacji floty dla nowych. Przede wszystkim, ze względu, że nowych na tych flotach jest malo, przemianujmy je na poprostu floty, a nowi będą mogli latać nadal w low sp statkach na nie, jako dopełnienie. Tak jak Qlko powiedział floty powinny się odbywać wtedy kiedy zadeklaruje się fc i powie kiedy, skąd i w jakim setupie lecimy. Wtedy każdy fc będzie mógł się zadeklarować, wymyślić se setup, wziąć kolegów, chętnych i lecieć podbijać kosmos. Nie zawsze środa pasuje ludziom, nie zawsze miejsce, nie zawsze godzina. Myślę, że Info np na tydzień wcześniej wystarczy dla tych co będą chcieli latać i może będzie więcej urozmaicenia, a nie zawsze deski itd. Co wy na to? Niechaj lud się wypowie :)
Jakub Trokowski:
Jeżeli będzie podane miejsce i czas startu oraz setup (z fitami czy bez), to tydzień powinien starczyć każdemu na ogarnięcie się. Więc moje zdanie brzmi:
dobrze gada, dać mu rumu! :)
steven0ise:
Gagat masz rację
MiltisUmbrae:
No i odpuśćmy sztywny termin środowy.
Ja bym proponował, żeby ogarnąć ze 2 setupy, 3-4 punkty startowe dla tych flot, w okolicach które znają FC.
Przykładowo
Gagat - Torrinos, deski LR/Nano cruzy
ktoś z goonsów powiedzmy - Keberz,armor cruzy/shield BC
Miltis - Myyhera, nano/snipe
Do tego mailing lista gdzie każdy kto dołączy dostawał by listę fitów pod konkretnych FC.
Qlko1:
My tu gadu gadu, a znalazł się FC na jutro :D
Start w KEBERZ,
setup bez zmian.
prowadzi Savannach Kado z BWTF
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej