Eve Online > NoobGarten

Flota dla nowych

<< < (17/24) > >>

Jakub Trokowski:
Ładnie, ale chyba faktycznie robi się z tego bardziej flota bittevetów niż nowych. :P
Co nie znaczy, że nie warto kontynuować przedsięwzięcia.

Będę bardziej próbował wpadać, ale 2000 to czasami trochę za szybko (zwłaszcza jak na start z takiego systemu).

Xeyo:

--- Cytat: Jakub Trokowski w Marzec 22, 2017, 23:12:46 ---Ładnie, ale chyba faktycznie robi się z tego bardziej flota bittevetów niż nowych. :P
Co nie znaczy, że nie warto kontynuować przedsięwzięcia.

--- Koniec cytatu ---

To byla tez moja pierwsza mysl... sami nowi we flocie ^^

[WILD5] Gagat:
co poradzisz jak nic nie poradzisz ;]. Nowi mają widocznie ciekawsze zajęcia.
Co do logistyki, myślę, że najłatwiej jest wystawić kontrakt kurierski z 2 statkami i zrobić sobie tam jump clona. Zresztą nie wiem jaka będzie przyszłość tego przedsięwzięcia bo nie ma zbytnio chętnych fc, a ja będę miał sporo delegacji i też nie zawsze będę mógł je prowadzić. Np przez następne dwa tygodnie mnie nie ma.

Qlko1:
Byłoby więcej chętnych, gdyby to były floty farmiące.

Zobaczymy, jak będzie się rozwijać sytuacja przez następne 2 tygodnie. Jeśli nie będzie innych FC i nie pojawią się sensowne liczby, to zrezygnujemy ze stałych terminów.

Co do składu floty, cały projekt był podporządkowany młodym pilotom. Przed wylotem szybkie szkolenie, setup pod deski t1, fity alfa. A że nowi mają to w dupie, to zostały stare dziadki :)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Jakub Trokowski:

--- Cytat: Qlko1 w Marzec 23, 2017, 07:37:34 ---A że nowi mają to w dupie
--- Koniec cytatu ---
Może niekoniecznie mają w dupie, a woleliby co innego?
Bo pomysł, żeby nowym pokazać jakieś fajniejsze latanie jest, niezaprzeczalnie, dobry. Jednak, najwidoczniej, coś w koncepcji młodym nie pasuje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej