Eve Online > NoobGarten
Flota dla nowych
Gaavrin:
Zawsze fajnie polatać z nowym fc i fajnie widzieć, że kolejne osoby dołączają się do tego projektu.
Sam floty nie poprowadzę, bo nie potrafię, ale mogę wesprzeć tę szczytną ideę, tym, że przylecę. Zapraszam wszystkich, żeby zrobili to samo.
Zlorf:
Bump,
znaczy może jeszcze wykop.pl/tag/eveonline/?
Qlko1:
--- Cytat: Gaavrin w Luty 21, 2017, 23:25:28 ---Zawsze fajnie polatać z nowym fc i fajnie widzieć, że kolejne osoby dołączają się do tego projektu.
Sam floty nie poprowadzę, bo nie potrafię, ale mogę wesprzeć tę szczytną ideę, tym, że przylecę. Zapraszam wszystkich, żeby zrobili to samo.
--- Koniec cytatu ---
Wystarczyło napisać bump :p
Mamy deklarację stawienia się w polu kilku doświadczonych pilotów BWTF. Każda pomoc ze strony starszych graczy jest mile widziana :)
Zapraszamy!
Edit: może ktoś zapostować na wykopie? Nie mam tam konta.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Qlko1:
--- Cytat: Qlko1 w Luty 19, 2017, 18:10:26 ---Zapraszamy na kolejną flotę dla nowych. Prowadzi kolega Paolo Tankado z CBC.
--- Koniec cytatu ---
Niestety muszę dokonać małego sprostowania. Z powodu porażającego nieogarnięcia Paolo Tankado nie pojawił się na czas w systemie zbiórki.
Flotę, po szybkiej konsultacji, na swoje barki dźwignął LorkenS z Lost Idea - bardzo dziękuję za odwagę ;)
Później temat przejął FC z poprzedniego tygodnia, Savannah Kado z Blackwater Task Forces.
Panowie, w imieniu pozostałych flotowiczów, dzięki za Wasz czas i zaangażowanie.
Jakub, czekamy na video :P
Jakub Trokowski:
Przejrzałem na szybko co mam i myślę, że coś z tego zmontuję. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej