Eve Online > NoobGarten

Flota dla nowych

<< < (2/24) > >>

MiltisUmbrae:
Nowy nie jestem, ale wybrałem się i nie żałuję, zabawa przednia, atmosfera całkiem wesoła.
Fajna inicjatywa warto kontynuować ;)

Dzięki Gagat i Karaś za prowadzenie ;)

EDIT: teskt kogoś bodaj z CDN. w połowie bitki że mają blue z Goonsami, bezcenny xD

Qlko1:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Luty 01, 2017, 22:59:29 ---Nowy nie jestem, ale wybrałem się i nie żałuję, zabawa przednia, atmosfera całkiem wesoła.
Fajna inicjatywa warto kontynuować ;)

Dzięki Gagat i Karaś za prowadzenie ;)

EDIT: teskt kogoś bodaj z CDN. w połowie bitki że mają blue z Goonsami, bezcenny xD

--- Koniec cytatu ---
Miały być brejwy i horda, wyszło inaczej. Na przyszłość chłopaki mają ogarnąć neut alty. A z ewentualnym pożarem będę się mierzyć jutro   :-\

[WILD5] Gagat:
Pierwsza flota za nami. Trochę chaosu, trochę zabawy. Liczby dopisały, bo mieliśmy we flocie ponad 20 osób. Z ciekawszych rzeczy, mieliśmy walkę z goonami, którzy byli w podobnym setupie i liczbach. Wiele się nie zastanawiając wskoczyliśmy przez gejta prosto w środek ich kuli i przyjęliśmy walkę na ich warunkach. Udało nam się przejąć inicjatywę i ogarnęliśmy grida. Później musieliśmy odpuścić ze względu na dość duży spawn hordy w setupie nie do podjęcia dla nas. Reszta to pojedyncze kile i takie tam pierdoły ;].

https://theminions.zse.me/kb/?a=kill_related&kll_id=46471

Za tydzień kolejny roam z torrinos, setup podam jutro wieczorem, ale raczej się nie zmieni.

[BU FU] Karas:
Dzieki rownierz chlopaki. Cieszy frekfencja, ze ludzie chca polatac, czegos wiecej niz farmy iskow. Niestety, jak Gagat wspominal wiele razy, aby czus sie swobodnie w ocenie sytuacji grida trzeba latac, duzo latac. Wraz z doswiadczeniem, bedzie wam latwiej sie odnalesc, ale bylo bardzo dobrze. RAPE goowniakow: ] zacny. biorac pod uwage wyrowane sily, gdzie polowa naszych nie mogla strzelac.
Natomiast kilka kutasow na czolo przykleilbym naszym pilotom, ktorzy czy to z "wyEBania" czy z checi popisania sie, nie blyszczeli za bardzo dyscyplina.

do nastepnego o7

[WILD5] Gagat:
Kolejna flota 08.01 20 pl, setup deski t1 i t3. Szczegóły podane na kanale in game, flota dla nowych

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej