Eve Online > NoobGarten

Flota dla nowych

<< < (9/24) > >>

Qlko1:

--- Cytat: [WILD5] Gagat w Luty 16, 2017, 06:27:52 ---Zacnie. Podziękowania dla Savka, że mu się chciało i miejmy nadzieję, że go jeszcze zobaczymy na flocie dla nowych

--- Koniec cytatu ---

Zobaczymy, już ja się o to postaram :D

Savek dzięki za zacną flotę. Zebrałeś niezłe recenzje.
Propsy dla Karasia, który ogarniał grida :)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

[WILD5] Gagat:

--- Cytat: Qlko1 w Luty 16, 2017, 07:36:33 ---Zobaczymy, już ja się o to postaram :D

Savek dzięki za zacną flotę. Zebrałeś niezłe recenzje.
Propsy dla Karasia, który ogarniał grida :)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

--- Koniec cytatu ---
Ale, że ogarniał lootowanie grida ? Hehe. Iski z lootu pójdą na statki w torrinos. Postaram się ogarnąć to do niedzieli. Bo chyba uda mi się dziś wrócić na weekend do domu.

[BWTF] Savannah Kado:
Panowie :)
Dziękuje za okazję na poprowadzenie floty i jestem do waszych usług. FC jestem co najwyżej poprawnym  a flota udała się głownię dzięki umiejętnością i znajomością okolicy naszego scouta - Ann Karasia. Jemu to należą się wszelkie (zasłużone a jakże!) pochwały :)
Zapraszam każdego na ten event bo chociaż ludzie byli z różnych korpów i aliansów to sądze że dobrze bawiliśmy się w swoim towarzystwie przez te dwie godzinki :)
Miło się będzię znowu postrzelać - czy to po jednej czy po drugiej stronie działka :D

[HARGA] Dert Kan:
po każdej flocie zamierzacie się klepać po ramieniu i pompować ego? Więcej wazeliny niż latania.

[WILD5] Gagat:

--- Cytat: [HARGA] Dert Kan w Luty 17, 2017, 11:39:05 ---po każdej flocie zamierzacie się klepać po ramieniu i pompować ego? Więcej wazeliny niż latania.

--- Koniec cytatu ---

tak, zamierzamy, żeby wypromować ten program. Mamy nic nie pisać i czekać aż ludzie sami się domyślą, że jest coś takiego i, że to działa całkiem sensownie ? Idz trolować na the minions swoim mainem, a tu daj se siana  >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej