Eve Online > NoobGarten
Flota dla nowych
[BU FU] Karas:
Mogl zabic, a tylko punktowal.
tak poprawdzie to ja troche tez zjebalem, bo Militis zostal zlapany przez HICa, gdybym przepalil dampy pewnie bym go uratowal: ]... no ale
[WILD5] Gagat:
lockowalem z grida i spunktowalem go na poczatku bitki zamiast jakiegoś atrona czy tam innego gówna, które było w linii ;]. Taki mały fuckup, ale naszczęście nie wpłynęło to na Jego śmierć. Zginą kiedy warpną hic, postawił banie i zescramował Go. Akurat był w trakcie zmiany subsytemu i nie mógł w czas odejść. Miltis akurat jest jednym z bardziej ogarniętych ludzi na flotach dla nowych i trochę czerwienieje ze wstydu z tego powodu hehe. To starzy gracze, którym się chce ruszyć dupe i polatać z młodymi robią tą różnice, że jesteśmy w stanie podjmować fajniejsze walki i zrobić dużo więcej kili. Więc naprawdę jestem wdzięczny za ich obecność. To, że ktoś coś komuś kiedyś to mnie zupełnie nie interesuje.
tak wogóle mieliśmy we flocie ponad 20 osób, zrobiliśmy ponad 30 kili. Więc frekwencja jest zacna i cieszy mnie, że ludzie z CDN i NOE chcą sobie postrzelać, pouczyć się poruszania w gangu itd. Widać, że wielu kadetów już mocno poprawia swoje umiejętności trzymania dystansu, wykonywania poleceń itd.
Qlko1:
--- Cytat: [WILD5] Gagat w Luty 09, 2017, 13:11:18 --- Więc frekwencja jest zacna i cieszy mnie, że ludzie z CDN i NOE chcą sobie postrzelać, pouczyć się poruszania w gangu itd. Widać, że wielu kadetów już mocno poprawia swoje umiejętności trzymania dystansu, wykonywania poleceń itd.
--- Koniec cytatu ---
Z taką intencją zaczęliśmy organizować te floty, tym bardziej więc cieszą Twoje wnioski :)
Panowie, poszukujemy FC na następny tydzień. Jeśli ta zacna inicjatywa ma trwać, to nie możemy drenować tylko Gagata. Popytajcie znajomych, może ktoś zechce poświęcić 2h w środę na poprowadzenie floty randomów :)
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
[WILD5] Gagat:
W przyszłą środę roama prowadzi Savannah Kado z BWTF. Setup i system startowy bez zmian. Więcej info na kanale in game Flota dla nowych. Zapraszamy wszystkich
Szukamy dalej FC na kolejne roamy. Chętni pisać do ZOMO Zenek
MiltisUmbrae:
jeden a moich znajomych powiedział kiedyś - "pro pvp whores on blues", Gagat jak widać jest jak najbardziej pr0, l33t itd. xD
a tak serio było fajnie, dzięki za podpompowanie ego Gagat, dzięki tym dwóm flotkom zakochałem się w confessorze.
Generalnie - Gagat przy wsparciu Karasia - prowadzą zajebiście, co biorąc pod uwagę że trzon floty stanowią bądź, co bądź świeżaki, zasługuje na tym większy podziw.
Na ile czas mi pozwoli będę brał udział w kolejnych flotkach (kolejne confessory, plus parę innych zabawek na dniach poleci do Torrinos).
Co do wtopy - peszek, hic zdropił zaraz po tym jak zmieniłem tryb, a że po wcześniejszym starciu byłem już na hullu (rewarpiłem) to nie udało mi się dośc szybko zmienic trybu i wybić z bani, mimo że pilot hica zjebał i odpalił bańke zamiast mnie punktować.
Podsumowując - dzięki, bedę wpadał jak będę mógł, kto nie był niech żałuje i wpada na kolejną wycieczkę.
PS. Jeśli będzie zainteresowanie, sam jestem gotów poprowadzić flotkę po naszym domowym low, tudzież 0.0 na południu (provi/catch), przy czym, mogła by to być flotka zarówno po polsku jak i po angielsku jeśli by nowi gracze byli zainteresowani poznaniem international community :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej