Eve Online > Background
EVE ONLINE PORADNIK GAUNTA
Jakub Trokowski:
Takie pytanie mam: czy będą filmiki o lataniu / pvp? I czy będziesz do nich potrzebował skrzydłowego i / lub przeciwnika?
Treść mi tak ciężko ocenić jak Doomowi: ostatnie alty robiłem lata temu, a że nie planuję kolejnych, to tę część "pacz notów" pomijałem.
Filip Bonn:
Powinien powiedzieć, że jedyna słuszna rasa to gejlente i ew. Amar jeśli ktoś czuje się arystokratą. Minmatar latają snoby którym się wydaje, że są pefauperami a Caldari latają kerbiry i producenci "hej patrz na moje Tengu za 1,8b do anomalek pod set crystali".
Shamoth:
No no, też odkurzyłem konto skoro już nie trzeba płacić myta za grę, na którą nie ma się czasu żeby codziennie poświęcić jej kilka godzin i można już na luzie wchodzić kiedy ma się czas.
Trochę boli że LF2P jest profilowane pod rasy i Caldaryjską azjatką nie polatam już na Amarrowskich statkach...
W wolnej chwili obejrzę tutki ale też się zdziwiłem kiedy w EvE nie mogłem znaleźć opcji wykupu klona.
W sumie sam jestem ciekaw jakie zmiany EvE przeszła od przełomu 2012/2013, no i jak teraz na koncie Alpha najszybciej naciułać na PLEX :D
Filip Bonn:
--- Cytat: Shamoth w Grudzień 16, 2016, 14:15:51 ---W sumie sam jestem ciekaw jakie zmiany EvE przeszła od przełomu 2012/2013, no i jak teraz na koncie Alpha najszybciej naciułać na PLEX :D
--- Koniec cytatu ---
"jita scam"
Soulscream:
--- Cytat: Shamoth w Grudzień 16, 2016, 14:15:51 ---W sumie sam jestem ciekaw jakie zmiany EvE przeszła od przełomu 2012/2013, no i jak teraz na koncie Alpha najszybciej naciułać na PLEX :D
--- Koniec cytatu ---
Idź do pracy i zapłać pieniędzmi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej