Eve Online > Background
EVE ONLINE PORADNIK GAUNTA
[BU FU] Karas:
uwaga suchar content.
Jak rozpoznac swiezo poznanego osobnika, czy jest prawnikiem?
odp. tak samo jak kierowce BMW: ]
odp2. W obu przypadkach nie trzeba, sami Ci o tym powiedza: ], taaadaaaaammmmmm
tak btw, to spoko loko. W zasadzie chyba wyczerpujaco. Nie wiem dlaczego nie wspomniales tylko o 2 najlepszych sposobach uzyskania plexa.
1 z kolegi hangaru
2 z korpowego walleta.
Gaunt:
przecież nie powiedziałem nic lol, wręcz starałem się mówić normalnie : [
wino102:
Jest sens robić poradniki których w sieci jest mnóstwo? Dużo jest poradników dla początkujących graczy którzy wczoraj włączyli EVE. Może następny by był jakiś konkretny np opis najczęściej używanych modułów ogólnie albo w konkretnej jakieś specjalizacji. Opis statków pod względem tego co robi się w grze.
Shia Anima:
--- Cytat: wino102 w Grudzień 08, 2016, 19:37:42 ---Jest sens robić poradniki których w sieci jest mnóstwo? Dużo jest poradników dla początkujących graczy którzy wczoraj włączyli EVE. Może następny by był jakiś konkretny np opis najczęściej używanych modułów ogólnie albo w konkretnej jakieś specjalizacji. Opis statków pod względem tego co robi się w grze.
--- Koniec cytatu ---
Wtedy poradnik musiałby mieć ze 3 godziny.
Gaunt:
--- Cytat: wino102 w Grudzień 08, 2016, 19:37:42 ---Jest sens robić poradniki których w sieci jest mnóstwo? Dużo jest poradników dla początkujących graczy którzy wczoraj włączyli EVE. Może następny by był jakiś konkretny np opis najczęściej używanych modułów ogólnie albo w konkretnej jakieś specjalizacji. Opis statków pod względem tego co robi się w grze.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście, że planuje takowy zrobić. Jednak najpierw chciałem opowiedzieć ogólnie o EVE :-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej