Informacje > Ogłoszenia na stronę główną
Wciąż żyjemy.
Xarthias:
Mieliśmy małą awarię bazy, a ja akurat byłem poza domem - z dala od kompa, gdzie mam zapisane hasło do tejże bazy. Dzisiaj wróciłem, naprawiłem i chyba działamy dalej :)
Qlko1:
Zanim centrala padła rozmawialiśmy o wielkich butach D00ma.
Przyznaj się, próbowałeś uploadować zdjęcie na dowód i z powodu rozmiaru wszystko zdechło :D
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Xarthias:
--- Cytat: Qlko1 w Luty 12, 2017, 12:22:24 ---Zanim centrala padła rozmawialiśmy o wielkich butach D00ma.
Przyznaj się, próbowałeś uploadować zdjęcie na dowód i z powodu rozmiaru wszystko zdechło :D
--- Koniec cytatu ---
To są podłe insynuacje agresywnej opozycji nie mającej rzetelnych argumentów do dyskusji z miłościwie wam panującymi adminami :D
Zaprzestańcie proszę, tej mowy nienawiści :D
ManganMan:
--- Cytat: [GEWNS] Xarthias w Luty 12, 2017, 08:23:12 ---Mieliśmy małą awarię bazy, a ja akurat byłem poza domem - z dala od kompa, gdzie mam zapisane hasło do tejże bazy. Dzisiaj wróciłem, naprawiłem i chyba działamy dalej :)
--- Koniec cytatu ---
Podejrzewam, że nadal jest, gdyż jak chciałem zaktualizować moje API, to wyskoczył błąd:
--- Kod: ---API call error while fetching standings: Error Code = 222 for key id = 1423062
--- Koniec kodu ---
Zaznaczam że zmieniłem klucz, bo poprzedni właśnie wygasł jak zostało to poprawnie zgłoszone w błędzie powyżej.
To znaczy: Chcę powiedzieć, że wtyczka nie chce zaktualizować klucza w bazie.
Qlko1:
--- Cytat: link=topic=13403.msg236359#msg236359 date=1487270317 ---Podejrzewam, że nadal jest, gdyż jak chciałem zaktualizować moje API, to wyskoczył błąd:
--- Kod: ---API call error while fetching standings: Error Code = 222 for key id = 1423062
--- Koniec kodu ---
Zaznaczam że zmieniłem klucz, bo poprzedni właśnie wygasł jak zostało to poprawnie zgłoszone w błędzie powyżej.
To znaczy: Chcę powiedzieć, że wtyczka nie chce zaktualizować klucza w bazie.
--- Koniec cytatu ---
Ekhem:
--- Cytuj ---To są podłe insynuacje agresywnej opozycji nie mającej rzetelnych argumentów do dyskusji z miłościwie wam panującymi adminami :D
Zaprzestańcie proszę, tej mowy nienawiści :D
--- Koniec cytatu ---
Xar, dobrze?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej