Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[PROHN] Project HAVEN - Templis CALSF - MILICJA CALDARI
[NOGRL] Asm Nihouyah:
Pod content nie będzie tak źle, Horda zawsze miała jakąś część swojego space wydelegowaną jako "no-drop zone", jak przeprowadzka się skończy to powinno się na reddicie pojawić info, które systemy są "bezpieczne" dla roamerów - obiecuję przekleić link jak tylko się pojawi. Z brakiem zasięgu z NPCowa plus jest taki, że w tej części nikt nie będzie siedział na capsach/superach, bo i okazji do ich użycia będzie mniej, więc i palce będą Hordę świerzbiły mniej, a trzymanie krabów pod parasolem oznacza tylko tyle, że w niekrabiarskiej części content powinien być lepszy. ;) Jak za starych, dobrych czasów 7RM.
Edit: content zone to okolice LXQ. https://www.reddit.com/r/Eve/comments/c9yky3/panfam_adapting_to_the_goon_model/
steven0ise:
napisałem WALL OF TEXT ale skasowałem (kurde a z 10-15min pisałem) bo by mi zaraz w poście jakieś grzyby powyrastały i pożywka dla bittervetowych trolli
więc napisze tak:
KARAŚ, mam to w dupie bo się świetnie bawię, a jak się przestaniemy świetnie bawić w hordzie to się zawiniemy
Asm - TAK, system LXQ jest z przywieszką "prosimy nie dropić na wszystko jak goonsi"
Veldsper:
dobrze robią - trzeba naśladować lepszych - czyli goonsów, choć bardziej rozsądnie było by opuścić ten martwy projekt pandemic legion i dołączyć się do ula.
i tak się jeden wielki blue donut zrobi bo wszyscy będą walczyć przeciwko tym durnym npcom.
[BU FU] Karas:
@stev. Świetnie się bawisz, bo horda do tej pory miała taki dziki charakter, teraz po zmianach... no nie wiem, mam obawy. Ludzie z reguły są miałcy, jak będą mogli skorzystać z taniej i łatwiej przewagi, to będą to robić. Patrz na goonów, przecież to są ameby co tylko zapalić cyno potrafią. Jak tylko superowy parasol wyjechał, delve zamieniło się w afrykańską wioskę z krowiego gówna ulepioną. tak czy siak, życze powodzenia. Strategicznie jest to bardzo dobra decyzja, po pozwoli wam się lepiej bronić. Z mojego pkt widzenia jako small scale, robicie się dużo mniej atrakcyjni. Ale może nie potrzebnie jojcze i będzie OK.
@Veld, dawno nic tak głupiego nie czytałem. Dzięki poszerzyłeś moje postrzeganie skrajnego niedojebania.
Isengrim:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Lipiec 07, 2019, 12:52:14 ---@stev. Świetnie się bawisz, bo horda do tej pory miała taki dziki charakter, teraz po zmianach... no nie wiem, mam obawy. Ludzie z reguły są miałcy, jak będą mogli skorzystać z taniej i łatwiej przewagi, to będą to robić. Patrz na goonów, przecież to są ameby co tylko zapalić cyno potrafią. Jak tylko superowy parasol wyjechał, delve zamieniło się w afrykańską wioskę z krowiego gówna ulepioną. tak czy siak, życze powodzenia. Strategicznie jest to bardzo dobra decyzja, po pozwoli wam się lepiej bronić. Z mojego pkt widzenia jako small scale, robicie się dużo mniej atrakcyjni. Ale może nie potrzebnie jojcze i będzie OK.
@Veld, dawno nic tak głupiego nie czytałem. Dzięki poszerzyłeś moje postrzeganie skrajnego niedojebania.
--- Koniec cytatu ---
Veldsper przekroczył granicę Prawa Poego i zaczynam się zastanawiać, czy on jednak nas wszystkich nie trolluje. :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej