Eve Online > Przedpokój

Chciałbym wrócić :D

<< < (6/13) > >>

Filip Bonn:
Chyba Ty  :-*
Napisz jeszcze parę razy EULA  8)

Tloluvin:

--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Grudzień 06, 2016, 09:39:00 ---napisali "extremly rare exception", więc poszli mu zajebiście na rękę omijając swoje wytyczne. :)

--- Koniec cytatu ---
Ominęli swoje wytyczne i poszli mi zajebiście na rękę, bo ich wytycznymi była zasada, że graczowi można przenieść zafitowany (z wypchaną ładownią) statek w inne miejsce jeżeli gracz utracił możliwość korzystania z niego w wyniku dłuższej przerwy w grze, a u mnie tej przerwy nie było. Jakbym w tamtym okresie nie miał suba, albo chociaż się nie logował to by było w pełni zgodne z wytycznymi, no ale co jakiś czas się logowałem więc teoretycznie to był mój problem.
Tyle tylko, że nie mieli za bardzo wyjścia bo pierwszy GM znając sytuację powiedział, że to jest do zrobienia, a poważna firma jaką jest (a przynajmniej stara się za taką uchodzić) CCP nie może sobie pozwolić na puszczenie w świat infa, że nie wie czego chce i że nie dotrzymuje swoich zobowiązań więc skoro klient się uparł, że chce by zrobili co obiecali i jeszcze mówi, że poniósł koszty w związku z tą obietnicą  musieli się zgodzić. Oczywiście chcieli uniknąć w przyszłości tekstu w stylu - wtedy mi zrobiliście więc czemu nie teraz - więc rzucili tekst o tym, że to wyjątkowy wyjątek. Standard. Sam taki tekst rzuciłem tydzień temu pożyczając projektor  :P

Natomiast co do cwaniactwa i bezczelności to jeżeli domaganie się od kogoś by zrobił to co obiecał zrobić jest bezczelnością i cwaniactwem to faktycznie to co zrobiłem było cwaniactwem i bezczelnością. Dla mnie jednak było to tylko zwykłe domaganie się zrealizowania dobrowolnie złożonej obietnicy co moim zdaniem jest prawem każdego człowieka

Filip Bonn:
Tolek co do cwaniactwa to napisałem tak ponieważ sądziłem że w grę wchodzą tylko shipy ktore miałeś zakupione i załadowane do otrzymania odpowiedzi od GM'a. Jeśli oni dopuszczają kupno Charona i zapakowania do niego całej stacji to LOL  ;D ale w takim wypadku nie jesteś cwaniakiem itp.

@edit
Tylko hmm nadal nie bardzo rozumiem jednego fragmentu:

--- Cytuj ---As you are not currently in the station where your assets are located, we may move a single ship from an inaccessible station to your location as an exception.

--- Koniec cytatu ---

Jak dla mnie wyraźnie jest napisane, że chodzi o stację na której Cię nie ma i która jest dla Ciebie nieosiągalna(!), więc nie bardzo rozumiem jak zdołałeś załadować tego Charona bez dostępu do stacji...  ;D

Jeśli to zrobiłeś to jednak miałeś dostęp do tej stacji a to jak najbardziej zakrawa na cwaniactwo i bezczelność a GM jak najbardziej miał prawo odmówić tego czego się domagałeś.

Chyba, że czegoś nie rozumiem?  :-\

hidden Q:
Póki co polatałem trochę altem i muszę ponarzekać :D

1. Co to za zjebana amerykańsko-gimbazlajno-mangowa stylistyka statków, matar wyglada jak nie matar, caladari również - chujnia
2. te ciągłe zmiany interfejsu, nie poznaje ikon, co to k...?
3. ceny pleksów :(

no coż szybko pzypomniałem sobie ile jebania jest w tej grze. obejrze sobie filmik, zjaram gibona i tyle bedzie z mojej gry :D

elo!

Zgudi:

--- Cytat: hidden Q w Grudzień 09, 2016, 13:56:39 ---no coż szybko pzypomniałem sobie ile jebania jest w tej grze.

--- Koniec cytatu ---
Hmmm? :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej