Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
[PROHN] Project HAVEN
[WILD5] Gagat:
Mnie bardziej interesuje wątek, jak z dobrego korpa z bardzo dobrymi solo pilotami i skirmishowymi pilotami (volta), robi się bezmyślnego wciskającego F1 korpa i pozbywa się jednych z lepszych pilotów w tej grze ? Hehe.
Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka
Isengrim:
Dobra, ulalo mi sie na Tri., wiem ze Wy jestescie tam od wczoraj i nie odpowiadacie za postawe sojuszu, przepraszam. Po prostu sytuacja w ktorej majac 90 osob (Tri.) nie podejmuje sie walki z 60 (skillu) stwierdzajac, ze "blob" jest troche zenujaca. Bubu of Was byl jedyna osoba, ktora w ogole wydokowala. :)
@ Karas - no wlasnie bylem, stad frustracja, bo grajac rzadko czlowiek liczy na kontent. I cos zle zrozumiales, to Tri. bylo wiecej, nie nas. :P
@ Gagat - z tego samego powodu, co Minionkow zostalo 10. Wypalenie, brak przywodztwa i trudnosc z ogarnieciem kontentu. V0lta stala sie za duza zeby zyc w Therze, a za malo zostalo aktywnych ludzi zeby bawic sie w akcje takie jak np Goryn Clade.
[BWTF] Savannah Kado:
Isen zapewnial wsparcie moralne (^^) taki troll bard z centrali ;D
[WILD5] Gagat:
To za duża czy za mała? Hehe. Nie no ja się ciesze, że poszła w pizdu z thery :)
Isengrim:
--- Cytat: [WILD5] Gagat w Październik 02, 2018, 10:58:11 ---To za duża czy za mała? Hehe. Nie no ja się ciesze, że poszła w pizdu z thery :)
--- Koniec cytatu ---
Za duza jako corp, za malo content providerow. ;)
Ale nie zasmiecajmy juz chlopakom watku, jeszcze raz sorry za niepotrzebny przysryw.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej