Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
[PROHN] Project HAVEN
Gaavrin:
--- Cytuj --- kopanie itd. chodź chyba nikt z nas jeszcze nic podobnego nie robił tu od naszego tygodniowego pobytu.
--- Koniec cytatu ---
Ta, my jak szliśmy do goonów to też nikt nie kopał... wszyscy się śmiali z górników...
Moja rada, wprowadźcie zakaz kopania, bo za kilka miesięcy obudzicie się mając średnio 8 rorquali na membera w korpie, a od nowych usłyszycie, że alt zrobi skille na dreada, jak tylko skończy core t2...
steven0ise:
--- Cytat: Gaavrin w Październik 08, 2018, 14:34:57 ---Moja rada, wprowadźcie zakaz kopania, bo za kilka miesięcy obudzicie się mając średnio 8 rorquali na membera w korpie, a o
--- Koniec cytatu ---
jak na razie to jak sprawdzam corp wallet to nikt nawet anomalek nie robi a jedyny income to z project discovery jest chyba. Kilka osób
mi już powiedziało że zmienimy się w kerbirów kiedy pójdziemy do SOV ally ale jak narazie nie widzę żadnych tego oznak. Myślę jednak
że ludzie to robią kiedy nie ma flot PVP albo są takie które im nie odpowiadają. Dlatego wybraliśmy CURSE bo w systemie domowym TRI.
było po prostu nudno. Sieć JB pozwala się sprawnie przemieścić w razie potrzeby, no i w sercu jestem wciąż RÓŻÓWYM KRÓLIKIEM ,
uśpionym agentem PBNu- pracującym na zlecenie Mikkera dlatego nas wywiało w końcu do D87 - pierwszy dom PBN w Curse...
https://youtu.be/tHffSUu6hdA
Jakub Trokowski:
Oof!
Ta stara grafika - nostalgią prosto w serce...
[WILD5] Gagat:
A czego tu się wstydzić? Że ludzie zarabiają? Większość ludzi w tej grze zarabia, czego trochę nie rozumiem, bo 100 razy bardziej efektywne jest pójście na kilka godzin do pracy i kupić plexy. W sumie ludzie pewnie to lubią, dla tego tak jest. Całe szczescie bo inaczej plexy by były gówno warte i trzeba by było tracić czas farmiac jakieś śmieszne ilości iskow na godzinę :)
Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka
steven0ise:
dobra a więc ludzie mi mówili że to tak się skończy, że sov warefare jest takie że trzeba to lubić i mieć nerwy do tego.
TRI. dał nam triala a my daliśmy triala TRI. Tzn my przeszliśmy triala ale tri. nie (wiem jak to brzmi- jacy oni kur** elitarni że dają tri triala)
po 30 dniach demokratycznym głosem 10 vs. 4 osoby zdecydowaliśmy że opuszczamy TRIUMVIRATE.
Problem polegał na tym że trzeba było dość długo szukać celi z systemu domowego C-J. Ludzie z czasem mniej logowali, mniej osób na TS, bla bla...
Obraliśmy 2 opcję, albo dołączymy do jakiegoś sojuszu pirackiego (padło na se7en-sins) albo stworzymy własny sojusz na luzie z jajem.
Se7en-sinsi nie odpowiadali dość długo (dopiero wczoraj dostałem maila że z chęcią nas wezmą) ale już stworzyliśmy własny sojusz PLEBS.
Latamy po Black rise, ludzie logują , każdy ma banana bo celi jest dużo, jita blisko. Niestety Tide i Zikko opuścili korporację. Pozostałe 2 osoby głosujące za pozostaniem
w tri. zostały w korporacji. Większej dramy więc nie było, korp zyje i ma się dobrze. Wiem że teraz pewnie sporo osób napiszę że nie będzie elite PVP/ capsów i superów ale my w to
nie celujemy. Nasza korporacja celuję w dobrą zabawę na luzie, i nawet jeżeli nie masz doświadczenia PVP to nikt nie będzie u nas darł na ciebie mordy o faile.
Sojusz rekrutuje bez ograniczeń
JOIN PLEBS.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej