Forum Gry > Inne gry

Civilization 6.

<< < (4/5) > >>

Dormio:
W chwili obecnej nie ma, więc jeśli będzie Polska jako nacja, to zapewne jako DLC, ewentualnie w którymś z dodatków (jeśli będą).

[NAUKE] Son of Rainbow:
Hej Civka wyszla, nie zabieralem sie. Nie wiem czy warto. Ktos moglby opisac wrazenia?

sztosz:
Jak ktoś lubi ogólnie cywilizacje itp, cały czas gra w tego typu gry to Civ 6 jest po prostu dobrze zrobioną grą, po prostu kolejna iteracja która akurat się udała. Ale z drugiej strony dla kogoś kto okazyjnie kiedyś tam zagrał w wszystkie części i nie jest jakimś gorliwym fanem gatunku, to w Civ 6 też pewnie tak jak ja  skończy jedną, dwie gry... i tyle ;)

Xeovar:
Jest bardzo dobrze zrobiona, i moim zdaniem bardzo grywalna i regrywalna, natomiast AI wymaga pracy i doswiadczeni gracze civki bez multi beda narzekac na trudnosc ;)

sztosz:

--- Cytat: Xeovar w Październik 26, 2016, 23:13:15 ---[...]beda narzekac na trudnosc ;)

--- Koniec cytatu ---

Raczej na łatwość :P Chociaż to może od poziomu trudności zależy. Na domyślnym Prince, można bez problemu bez trudności zaorać nawet większe państwa które mają większą armię. A jak samemu ma się wyższy poziom technologiczny i średnio dużą liczebnie armię, to nawet już Cię nikt nie chce atakować.

Zgadzam się z tym że jest naprawdę dobrze zrobiona, fajnie że rozdzielono technologie i formy rządów itd. Ale ciągle gdzieś mam przeświadczenie, że to nic nowego, że to już wszystko było.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej