Eve Online > NoobGarten

Pytania egzystencjalne

<< < (3/4) > >>

Jakub Trokowski:
E tam. Nawet jeśli gimbaza zaatakuje, to po paru pod-kilach się znudzi.

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: Jakub Trokowski w Październik 17, 2016, 07:05:44 ---E tam. Nawet jeśli gimbaza zaatakuje, to po paru pod-kilach się znudzi.

--- Koniec cytatu ---

Poziom trolla polisha spadl na leb na szyje juz dawno a z naplywem gimbazy bedzie jeszcze gorzej. Dobrze ze wlasciciel kanalu to naprawde odpowiedzialna i mila osoba.

Qlko1:

--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Październik 17, 2016, 12:38:27 ---Poziom trolla polisha spadl na leb na szyje juz dawno a z naplywem gimbazy bedzie jeszcze gorzej. Dobrze ze wlasciciel kanalu to naprawde odpowiedzialna i mila osoba.

--- Koniec cytatu ---
Poziom polisha spadł na łeb na szyję kiedy przestałem się na nim udzielać (z "co za syf" do "o ja pie*dole").  ;D

[XALFA] Pactolotypus Mazuriensis:
Eve nigdy nie będzie gimbazjalne.
Ludzie w tym wieku chca szybko dojść do "czegoś". Grindować 30 lvl w dwie godziny, mieć ładny mieczyk i fajerwerki.
A tu co...czekać tydzień na możliwość latania jednym statkiem? A do mojego ulubionego tytana mam czekać ponad rok!?
Trzeba czytać po angielsku?! Trzeba non stop się uczyć i nawet przyswojenie podstawowej wiedzy o Eve to tak jak mała matura z polaka, tyle trzeba przeczytać?!
Dobra...wracam do LOL-a...

I dlatego jestem spokojny ;)
A jeżeli trafi się jakaś wybitna jednostka, to chwała jej za to i oferujmy pełne wsparcie, bo na pewno wyrośnie z takiego osobnika wartościowe imago.

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: Wihajster w Październik 16, 2016, 11:39:33 ---Po paczu f2p, na alfa klonie - mam kilka planet z PI, full zabudowa, same fabryki(?), żadnych extractorów- czy będę z nich mógł korzystać? W jaki sposób mnie 'zlimitują'? Mam też jakieś R&D datacory u agentów- jak rozumiem to też będzie zablokowane dla alf? Szukam jakiegoś pasywnego przychodu, czasu nie ma ale raz na jakiś czas bym się chętnie zalogował

--- Koniec cytatu ---
(https://community.eveonline.com/news/dev-blogs/clone-states-post-csm-summit-roundup/?utm_source=discussion&utm_medium=eveforum&utm_campaign=)

"(...) We have a group of situations that emerge when a skill is needed to install or create something, but then isn’t needed afterwards. This includes jump clones, implants, planetary colonies, corporations, and more. The question is, what happens if I use these skills as an Omega clone, then lapse with the benefits still in place. We think that in almost all of these cases it will be fine to let you continue to take advantage of these benefits as an Alpha as long as no new installations are possible. That means that if you’re an Alpha, but you installed a nice set of implants and 3 jump clones some time ago when you were Omega, you can just go on using them as an Alpha. However, you won’t be able to install any new implants or jump clones that require skills outside the Alpha set until you resubscribe, reactivating your Omega skills.

The one stand-out exception here is Planetary Interaction. If you lapse to Alpha, you will keep ownership of your colonies and they will keep running, but you won’t be able to collect any resources from them until going back to Omega State. We don’t want infinite free PI farms and we doubt (most of) you do either so we feel this is a sensible solution.(...)"

Czyli że nadal będziesz mieć swoją fabrykę PI, która będzie 'coś' tam wydobywać, ale nie będziesz mógł wprowadzać do niej zmian, wystrzeliwać minerałów w kosmos. Zacytowany fragment wskazuje na to że agenci R&D dalej będą generować pkt, ale nie będzie się dało z nimi zagadać.
Po zalogowaniu się na SiSi. Moja postać dalej skillowała skille do capitali ale z prędkością o połowę wolniejszą(AC będzie skillować o połowę wolniej).

Wihajster@ AC nie ma całkowicie pasywnego źródło dochodu, poza ograniczonym handlem na jakimś pograniczu low z h-sec(Broker Relations, Marketing lvl2, Trade lvl3), jeżeli będziesz to ciągnąć na trzech postaciach to może to jakoś będzie wyglądać. Poza tym wpół pasywnie możesz trochę kopać(Mining Frigate   lvl4), po zmianach w EULA tylko na jednym koncie.

Najważniejsze jest to że od momentu wprowadzenia AC nikt już nie będzie musiał logować się do gry tylko po to żeby uzbierać kasę na kolejny miesiąc subskrypcji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej