Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Corp dla nowych - dyskusja.
Berud:
Życzę powodzenia i zawsze chętnie wpadnę na floty !
[HU] Shamila Lee:
Jestem nowy. Przeczytałem Wasz wątek i wydaje mi się, że jesteście tym czego szukałem :)
Pozdrawiam
Qlko1:
Miło słyszeć, zapraszamy.
Po avatarze sądząc, kolega zapowiada się obiecująco :)
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
[NAUKE] Son of Rainbow:
Swoisty Bump.
Po wejsciu Alpha jestesmy zarzucani z prawa i lewa aplikacjami. Szkolenia sie odbywaja i tutaj wielkie podziekowania dla tak swietnego community w tej grze, zyczliwych osob, ktore przychodza i pomagaja nowym w ich pierwszych dniach czy miesiacach zarowno pomagajac na kanale CDN. jak i prowadzac szkolenia.
Nasza oferta szkoleniowa caly czas sie rozwija, wielu naszych nowych przyjetych juz miesiac temu ma drugie konto omega oplacone w wiekszosci przypadkow za isk by lepiej odnajdywac sie w EVE i moc robic wiecej rzeczy, miec wiecej fun, zostac w tej grze by wspoltworzyc nasze community.
Korporacja ma 75 osob, teraz sie wylogowalem i wisi 21 podan, ktore nie maja wiecej jak 1 dzien. Wiec bardzo odczuwamy przejscie z trial na alpha ale to poczul chyba kazdy widzac ilosc osob w grze chociazby podczas logowania.
Safe fly o7
[NAUKE] Son of Rainbow:
Swoisty bump,
CDN przekroczyl 100 czlonkow i ma obecnie 101 ;) w tym 72 osoby ktore logowaly sie w przeciagu ostatnich 4 dni. Mamy takze wielu graczy weekendowych czy goscimy hamerykanska polonie :). Zapraszamy nowych,
P.S ciekawe kiedy z tego wyrosnie dywizjon 303:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej