Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
Corp dla nowych - korporacja szkoleniowa.
[NAUKE] Son of Rainbow:
Kilka nowosci prosto z Corpa dla Nowych ;)
Zmienilismy miejsce zamieszkania - od teraz jest to Maut. Nowi zaczeli wchodzic w indywidualne skill plany i czesc lyka juz injectory co zaowocuje szybko zielonym KB po szkoleniach.
Dodatkowo zaczelismy zamkniete cykle szkoleniowe dla naszych podopiecznych i oto plan na nastepne kilka dni:
- 31.10 20:00 czasu PL - Prowadzacy Rain - Kontrakty, wstep do handlu, wymiana LP,
- 01.11 20:00 czasu PL - Prowadzacy Rain - Wstep do PVP, podstawy 2klika, floty anchorujace, organizacja gatecamp,
- 03.11 20:00 czasu PL - Prowadzacy Jakub Trokowski - O Alliance Tournament slow kilka,
- 04.11 20:00 czasu PL - Prowadzacy Sonic Black - Planetary Interaction
Jak zauwazyliscie staramy sie by doraznie pomagac na TS, wspolnie latajac jak i zakres szkolen jest roznorodny od tych wyjatkowo praktycznych po te, ktore przyblizaja niemozliwe narazie dla nowych mozliwosci.
Serdecznie dziekujemy osobom, ktore wspieraja inicjatywe oraz rozwoj nowych graczy.
Filip Bonn:
eeee szkoda kasy na injectory, musicie im wytłumaczyć że EVE to styl życia a nie sprint ;)
[NAUKE] Son of Rainbow:
--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Październik 30, 2016, 21:24:31 ---eeee szkoda kasy na injectory, musicie im wytłumaczyć że EVE to styl życia a nie sprint ;)
--- Koniec cytatu ---
Nie zrobimy z nich mordercow jesli beda mieli dlugo mleczaki.
[NAUKE] Son of Rainbow:
W dniu wczorajszym odbylo sie szkolenie z handlu, pod koniec nawet Qlko sie zjawil i dopowiedzial o station tradingu slow kilka. Bylo lacznie 14 osob. Moje szkolenie z PvP niestety przesuwam na jutro bo grypa mnie rozlozyla i mam goraczke. Ah i tak nawiasem ... wesolych swiat :D
Qlko1:
Minął nam miesiąc od otwarcia rekrutacji, liczymy już 50 membersów... BUMP :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej