Eve Online > NoobGarten
Parę pytań o FW
Alex Winchest:
Cześć,
Siedzę na zajęciach i jest tak cholernie nudno, że zacząłem rozmyślać. Chciałbym się dowiedzieć coś na temat FW a mianowicie: Słyszałem, że w zależności od danej sytuacji danej frakcji w FW, LP frakcji mają różne ceny. Z tego co rozumiem, to ze dana milicja ma wiekszy tier, nie znaczy, ze ich LP sa wiecej warte od tych ktore maja mniejszy Tier.W jaki sposób można w miarę sensownie obliczyć opłacalność LP? Jak tam ogólna sytuacja w milicji?;) Kiedyś w niej byłem ale wyszedłem z powodu małej ilości WT. Miałem dosyć tego, że wszystko co widzę do okoła jest niebieskie ^^
Doom:
Jak któras strona wygrywa daje swojej milicji wiecej LP, przez co szybciej sie wyciąga graty z item stora. Powiedziałbym że w związaku z tym raczej LP wygrywającej frakcji mają gorszy przelicznik niż tej która przegrywa.
Filip Bonn:
https://www.fuzzwork.co.uk/lpstore/
tu masz przydatną stronkę,
jakiś rok temu znerfili zarabianie w milicji, już praktycznie nie da się misjonować bomberem za 50m , raczej teraz trzeba złożyć coś za 700-900m a i tak jest duże ryzxyko wtopy.
Przy dobrych wiatrach zarabialo sie 300-400m na godzinkę , jakbyś potrzymał LP i sprzedawał itemy po "boomie" to możesz nawet po 500m wyciągnąć ale to pare miesięcy czekania.
Qlko1:
Ekhem, w milicji dalej robi się misje bomberem za 50m (przynajmniej w amarskiej). Jeśli nie chcesz robić tego bomberem, to fitujesz cerba albo ishtara (nie wiem skąd wyszła Ci konieczność sprzętu za 900m).
Zarobki z misji fw dalej są na nieprzyzwoicie wysokim poziomie.
Alex, jeśli chciałbyś polatać w polskim corpie w amarskiej, zapraszam w grze na kanał "CDN."
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Filip Bonn:
Qlko1 ja się utozsamiam z milicją matarska i podane przez mnie dane odnosily sie do tej nacji. Kto by chciał latać dla amarr? :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej