Eve Online > Dyskusje ogólne

Clone States - CCP planuje wprowadzić FTP(gra za free)

<< < (12/12)

Filip Bonn:
Brak autotrackera

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Listopad 19, 2016, 14:21:00 ---Brak autotrackera

--- Koniec cytatu ---
Jasne, masz racje. Ta liczba może oznaczać 5x-10x więcej ludzi w ich prime time. Nie są zalogowani jednocześnie, bo mają prace, dzieci, rodziny itd. ale na weekendy, święta, lub urlopy ich pt się wydłuży. Dlatego pisze o jednocześnie zalogowanych, uśredniając do 8 tyś w porównaniu do stanu sprzeda patch. Co nie oznacza że te 8tyś to tylko konta AC, są też gracze którzy logują się tylko wtedy kiedy wychodzi coś nowego.

Jeżeli liczba aktywnych kont AC jest w rzeczywistości bardzo niska, to CCP nigdy się tym z nami nie podzieli - nie zrobi devbloga z wykresami żeby się pochwalić jak dobrze im poszło. CCP woli przemilczeć takie sytuacje - to przypomina mi zasłonę dymną z Dusta - tam nigdy nie było wiadomo ile ludzi jest teraz na serwerze, lub ile było zalogowanych w przeciągu miesiąca.

MiltisUmbrae:
Moim zdaniem główny problem eve to nie to że jet płatee tylko że jet trudne o ogarnięcia na początku.
Tępaki tego po protu nie ogarną.

Gaavrin:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Listopad 20, 2016, 01:52:33 ---Moim zdaniem główny problem eve to nie to że jet płatee tylko że jet trudne o ogarnięcia na początku.
Tępaki tego po protu nie ogarną.

--- Koniec cytatu ---

I alfa clone właśnie po to jest, nie żeby grać za darmo, tylko żeby ludzie mieli więcej czasu na ogarnięcie gry przed podjęciem decyzji o wydaniu pieniędzy. Wielu ludzi sama presja czasu zniechęcała do podjęcia próby ogarnięcia gry.

Jabolex:
Zalogowałem się, zobaczyłem tyle na ile Alfa klon mi pozwolił, czyli w zasadzie do niczego co mam w hangarze wsiąść nie mogę.
I wylogowałem. Nałożone ograniczenia jakoś tak mnie zdołowały. Że ech/meh.
Dla mnie Eve jest (teraz) za droga. Tzn jest za drogo jeżlei mam ochotę pograc 1-3h tygodniowo.
Do tego zawsze lubiłem mieć więcej niż 1 konto odpalone, bo inaczej się nudziłem.
Także nadal jakoś nie mam ochoty wracać. 3 PLEXY czekają na inne czasy, może wtedy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej