Eve Online > Dyskusje ogólne
Clone States - CCP planuje wprowadzić FTP(gra za free)
[NAUKE] Son of Rainbow:
--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Listopad 08, 2016, 14:15:00 ---Wszystkie alty od koparek,logistyki,industry nie będą potrzebować już plexa aby robiły to co zwykle.
(O ile dobrze zrozumiałem ten patch) Więc plexy zaczna zalegac na rynku.
--- Koniec cytatu ---
Zmieniono EULA. Czemu? dlatego ze beda lapac ludzi ktorzy maja odpalone 2 alphy naraz co mozna zrobic przez virtual machine. Zatem jesli bedziesz chcial odpalic sobie kilka Alph naraz mozesz z czasem doskrobac sie do bana
Qlko1:
Przecież w alpha możesz używać tylko modułów i statków, na które pozwala lista skilli dla alpha. To samo z produkcją i kopaniem. PI nie będzie działać wcale.
Czyli alpha może robić całe nic. O ile dobrze pamiętam, to nawet modułów t2 nie możesz używać... nawet jeśli skile alpha teoretycznie na to pozwalają.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
[BU FU] Karas:
Pany to bedzie zwykly trial, tylko ze bez ograniczen czasowych. cale to pierdaczenie o f2p jest o kant dupy potluc.
Trialowe konto tez mialo ograniczenie, tylko do 1 wlaczonego. oczywiscie mozna bylo z 2 kompa wlaczyc 2. ale po ki chuk, kombinowac z tym to nie wiem: ]
Astral Wanker:
--- Cytat: Qlko1 w Listopad 08, 2016, 13:01:41 ---Oo po czym wnosisz? Liczysz, że ci, którzy opłacają grę, zechcą zdegradować swoje postaci do bezużytecznej formy, żeby zaoszczędzić?
Teraz plex jest wywindowany przez zbliżający się sezon zimowy i AT. Zobaczymy co będzie dalej, ale ja raczej zakładam zwiększenie popytu na plexy za jakieś 2-3 Mc, kiedy Alfy nafarmią.
--- Koniec cytatu ---
Nic nie trzeba degradować. Jeśli nie opłacisz subskrypcji nie będziesz mógł używać skilli z poza "alpha clone", ale skille zostają. Jak opłacisz subskrypcje wskakujesz w klona Omega.
--- Cytat: [BU FU] Karas w Listopad 09, 2016, 08:22:07 ---Pany to bedzie zwykly trial, tylko ze bez ograniczen czasowych. cale to pierdaczenie o f2p jest o kant dupy potluc.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie.
Qlko1:
--- Cytat: [TLIB] Astral Wanker w Listopad 09, 2016, 12:30:41 ---Nic nie trzeba degradować. Jeśli nie opłacisz subskrypcji nie będziesz mógł używać skilli z poza "alpha clone", ale skille zostają. Jak opłacisz subskrypcje wskakujesz w klona Omega.
--- Koniec cytatu ---
A czy ja napisałem, że trzeba coś degradować? Nie opłacając konta zgadzasz się na zdegradowanie Twojej postaci do stanu alpha. I tyle.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej