Eve Online > Dyskusje ogólne

Clone States - CCP planuje wprowadzić FTP(gra za free)

<< < (5/12) > >>

Zlorf:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Wrzesień 05, 2016, 08:12:10 ---solucja na obaniowane bramy... chyba SE zapisze: ]

--- Koniec cytatu ---
Widzisz, to taka "Brzytwa Ockhama".
Cieszę się, że pomogłem. Przez chwilę poczułem się dobrym człowiekiem.
p.s. 0.1 isk ingame za poradę.

Soulscream:
LOL, if onlajn mor lajk if oflajn sun

[BU FU] Karas:

--- Cytat: Zlorf w Wrzesień 05, 2016, 14:47:31 ---Widzisz, to taka "Brzytwa Ockhama".
Cieszę się, że pomogłem. Przez chwilę poczułem się dobrym człowiekiem.
p.s. 0.1 isk ingame za poradę.

--- Koniec cytatu ---
no chyba nie bardzo...
prosciej jest w databazie zamienic parametr z true na false, przy istnieniu ban. Niz sprawdzic czy kazdy uzytkownik ma dobry sprzet, jesli nie to wymienic, pytanie na jaki itp itd, ceny, dostepnosc. wydaje sie to dosc klopotliwe

Gaavrin:
Kurde. Temat o nowych clonach a wy o baniach i jak chcę teraz coś napisać to mam wrażenie jakbym robił offtop. Także jakby co to proszę moderatora o przeniesienie tego do wątku o bańkach w null :p

Według mnie mówienie o tej zmianie że to przejście na free to play to niepotozumienie. Tak samo jak mówić że wow jest ftp bo do 20 lvl nie trzeba płacić abonamentu. Sama zmiana jest fajna, obecny trial to taka trochę błyskawiczna randka. Albo od razu kochasz, albo idziesz dalej. Wielu ludzi zacznie grać bo nie będą się czuli ograniczani czasowo i mam nadzieję że więcej przy eve zostanie już z wykupionym abonamentem

Nosum Hseebnrido:
Gaavrin, wydaje mi się że Twoje porównanie do WoW nie jest dobre.
 W World of Warcraft postać na 20lvl jest odseparowana mechaniką gry od postaci na wyższym poziomie; jedynym wyjątkiem mogą być nisko poziomowe materiały do rozwoju profesji, jeżeli postać na 20lvl ma dostęp do Auction House'u(nie pamiętam czy ma :) ) to wtedy ma wpływ na market klastera, jego ekonomie czyli jakieś 7-8tyś graczy ale w minimalnym znaczeniu. Poza tym dwudziestka nie pójdzie na instancje z trzydziestką, nie będzie miała wejścia na lokacje z wyższymi od siebie mobami, o jakimś znaczącym pvp też może zapomnieć(na 20-stym lvl wpada do przedziału gry battleground gdzie lvl 20 jest mięsem armatnim).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej