Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Amarrski Związek Działkowców
Zgudi:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Lipiec 21, 2016, 00:16:10 ---A kto przed chwila przywolywal tytany?
--- Koniec cytatu ---
Sugerujesz że to nie był tylko żarcik ale Miltis brał w tym udział?
[BU FU] Karas:
--- Cytat: Zgudi w Lipiec 21, 2016, 00:20:09 ---Sugerujesz że to nie był tylko żarcik ale Miltis brał w tym udział?
--- Koniec cytatu ---
a nie?
[BWTF] Old Piosall:
--- Cytat: MiltisUmbrae w Lipiec 20, 2016, 21:22:04 ---Xeo, tak myślałem o współpracy i zakopaniu wojennego topora, ale po tym jak się z Wami nie dało dogadać i w sumie sami nie wiedzieliście czego chcecie, i co można zrobić w tej kwestii, to sorry, ale chyba pozostanę przy toporku. Nie lubię współpracować z ludźmi którzy są niezdecydowani, nie wiem jak pozostali.
A że Cat nie gra to wiem, on naprawdę zachowuje się jak piesek, który się stęsknił za panem - jak tylko się wypowiem na centrali, on skacze, merda ogonkiem i szczeka xD
--- Koniec cytatu ---
Zdecydowanie i w wiekszosci wiedzielismy czego chcemy, a raczej kogo nie chcemy w swoich szeregach.
Nie znam Cie. Jednak nie zaleznie jakiej wielkosci bylaby to kradziez, czy jak to okresliles wskazanie ulomnosci systemu, jednak jest to zawsze kradziez. Łatka zostaje, tymbardziej w polskim com. Bo jest one bardzo male w porownaniu do tego anglojezycznego.
Niestety tak to dziala. Od siebie zycze powodenia.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Isengrim:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Lipiec 21, 2016, 06:36:02 ---a nie?
--- Koniec cytatu ---
Nie pochlebiajmy mu.
Azbuga:
z miltisem miałem kontakt i złego słowa nie powiem - nikomu u nas świni nie podkładał, rozmawiało się kulturalnie i sympatycznie, problemów nie było - życzę powodzenia!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej