Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Amarrski Związek Działkowców
MiltisUmbrae:
To ciekawe czemu tolerujesz Therontha czy jak on tam się zwie, ja przy nim to przecież pikuś
Tak Gauncik, jesteś zawszonym hipokrytą ;*
Day Ones:
Zdaję się, że to temat "Amarrskiego Związku Działkowców", a nie "Miltis to kurwa i złodziej"
Miltis tylko założył temat, zdaję się, że ingame nawet nie ma dyra. Jeśli musicie wyjasnić mu, że nadal macie coś przeciw niemu, to weźcie to na priva. Dzięki.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: MiltisUmbrae w Lipiec 20, 2016, 15:07:22 ---To ciekawe czemu tolerujesz Therontha czy jak on tam się zwie, ja przy nim to przecież pikuś
Tak Gauncik, jesteś zawszonym hipokrytą ;*
--- Koniec cytatu ---
Miales prawo zrobic to, co zrobiles, EVE wrecz do tego zacheca. Twoja nieudolnosc i brak stylu (okradac jakichs poczatkujacych polskich graczy, ktorzy sobie wynajeli system w Eso wchodzac mainem i udajac kolege) pozwala nam nazywac cie tak, jak nazywamy - zlotowa, drobniak, piiip, piiiiiip, bibip, itd. Do tego sluza ludziom fora w internecie, do kulturalnej wzajemnej wymiany opinii :>
Ty po prostu nie widzisz tej subtelnej roznicy, miedzy mozolnym wprowadzaniem specjalnie stworzonego alta, przez wszystkie security cheki WROGIEGO powerbloku, zeby w pewnym momencie zajumac kontrakty kurierskie za DZIESIATKI BILIONOW, a potem wywiezc sobie na spokojnie frachtem we wrogim korpie logistycznym, a potem niechwaleniem sie tym, zeby sie z nowu udalo. Ty okradles mainem kolezkow ktorych znales z TS, zabrales im drobne ze skarbonki, i przyleciales sie tym pochwalic na centrale. Lecz sie.
Tom Knag:
Czy leci z nami moderator? ::)
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: [A Z D] Tom Knag w Lipiec 20, 2016, 20:42:12 ---Czy leci z nami moderator? ::)
--- Koniec cytatu ---
Do ktorej czesci mojej wypowiedzi chcialbys sie przyczepic? Nie napisalem nic szczegulnie obrazliwego :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej