Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Amarrski Związek Działkowców
MGGG:
--- Cytat: FITTIpalti w Lipiec 19, 2016, 07:05:15 ---A my tylko ostrzegamy że kolega znany jest z tego że podpierdala assetsy ;)
--- Koniec cytatu ---
Miltis gra w milicji od trzech lat, przez ten czas przewinął się przez kilka korpów i nigdy z nim nie było problemów. Mogę nawet postarać się zrozumieć Wasz ból dupy, ale to było raz, milion lat temu i nigdy się nie powtórzyło.
powodzenia chłopaki!
MiltisUmbrae:
--- Cytat: MGGG w Lipiec 19, 2016, 11:34:06 --- Mogę nawet postarać się zrozumieć Wasz ból dupy, ale to było raz, milion lat temu i nigdy się nie powtórzyło.
--- Koniec cytatu ---
Najśmieszniejsze, że produkują się na ten temat ludzie którzy mnie nie znają, a historię znają tylko z odpowiadań, wg. których podprowadziłem assetsy co kompletnie nie jest prawdą.
Zresztą zainteresowani, jeśli mają wątpliwości co do mnie mogą się wypytać o mnie ludzi z corpów w których latałem przez ostatnie kilka lat, gwarantuję że o żadnym podpierdalaniu nie usłyszycie, za to o tym że jestem ogarnięty w PvP jak najbardziej, więc jeśli szukacie strzelania do innych ludzi a nie ciepłego kurwidołka to zapraszam ;)
Berud:
Mi Miltis ostatnio podpierdolił kilka warriorow bo zostawiłem na gridzie !
EDIT: Dobra nieważne, znikły po DT
[BU FU] Karas:
czyli potwierdzone.
ZAMYKAM SPRAWE!!11111one
MiltisUmbrae:
to hobgobliny były gamoniu ;P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej