Eve Online > Background

FUEL TO FIRE 2 EVE Online Solo PvP

<< < (4/8) > >>

Gaunt:

--- Cytat: [WILD5] Gagat w Czerwiec 27, 2016, 10:36:53 ---Nie ma to jak loot managment hehe

--- Koniec cytatu ---
No bo to zawsze na tych bitkach największy prosów pojawia się indyk z cap boosterami albo lootują boostery z wraków.
Natomiast w moim przypadku to musiały być ratujący-życie-drogocenny jeb**** veldspar

[WILD5] Gagat:
Hehe. Life is brutal and full of zasadzkas. Fajne bitki. Brakuje trochę hot dropa afterlifow na twego bala, jak im zaoralismy dzięki temu flotę Black opow hehe. Migawka z dnia solo pvpera :). Szkoda, że teraz zbyt często kończy się to carierem na morde, nawet jak jesteś cruzem t1 :)

Gaunt:

--- Cytat: [WILD5] Gagat w Czerwiec 27, 2016, 10:49:02 ---Hehe. Life is brutal and full of zasadzkas. Fajne bitki. Brakuje trochę hot dropa afterlifow na twego bala, jak im zaoralismy dzięki temu flotę Black opow hehe. Migawka z dnia solo pvpera :). Szkoda, że teraz zbyt często kończy się to carierem na morde, nawet jak jesteś cruzem t1 :)

--- Koniec cytatu ---

Rozważam zrobienie troll filmu jak mnie dropują carrierem bo zdarzyło sie ostatnio to chyba z 10 razy :D

a mam film z orania blackopsów :D

[WILD5] Gagat:
Rób film, zawsze fajnie się pośmiać :)

Tloluvin:

--- Cytat: Gaunt w Czerwiec 27, 2016, 10:28:37 ---Nie pasuje styl muzyczny?
--- Koniec cytatu ---
Ogólnie irytuje mnie muzyka na nagraniach przedstawiających akcje z gry. Tym bardziej im muzyka głośniejsza. Wolę jak autor ogranicza się do odgłosów z gry i własnych komentarzy.
No ale to takie moje drobne skrzywienie  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej