Eve Online > Dyskusje ogólne
Okazja ?!
Zgudi:
--- Cytuj ---Jak coven postawi cytadele w hi to pewnie polskie community samo soe zbierze by nastukac tej cytadeli bo to c0venu hehe.
--- Koniec cytatu ---
To trzeba zbudować tę największą, co by się ją trudniej biło. Ile ona wytrzyma? https://www.youtube.com/watch?v=-HnvVLokRYA Tytek to maleńki jak jakiś cruz przy niej.
[BWTF] Old Piosall:
Tyle ze bpc to 90b +300b koszt budowy
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Dziobak:
teraz gotowy kupy jest za 20 b sam kadłubek (fortizar bo widze ze tych używają do tego), plus rigi i tak dalej to pewnie sie zatrzyma coś przed 30b tylko że widziałem że były nawet po 16,5 b gotowe na jicie, nie sądze żeby, z tego co mi sie wydaje to kasy im raczej nie brakuje, nie wydaje mi się żęby tez się raczej żucili na nich, wydaje mi się z doświadczenia po gank nightach że efekt raczej był by pozytywny, timer na tym też jest krótki to pare godzin chyba raz na tydzień, tylko jak byście go stawiali to nie wiem czy da sie bezpośrednio w rens bo tam trzeba ba by tak wymieżyć żeby ordery nie wchodziły w low sec
Qlko1:
Dziobak, przeczytaj swój tekst PRZED wysłaniem go w świat.
Orty idzie jeszcze przeboleć, ale ten niespójny, bezkropkowy ciąg znaków to jakaś masakra.
Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka
[BWTF] Old Piosall:
W rens nie jump obok trzeba by
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej