Forum Gry > Inne gry

Dawn of War 3

(1/3) > >>

Doom:
Własnie zapowiedziano trzecią odsłonę gry.
Trailer który na tą chwilę jest jedynym o niej materiałem jest zrobiony z lekka schizowy.
Ujawnia że będą SM, Orki, Kłapouchy i co ciekawe że być może będzie można używać jednostek klasy tytanów (przynajmniej tych pomniejszych).
https://www.youtube.com/watch?v=N_ZgyNoHtjw&feature=em-uploademail

Gaunt:
jestem podniecony 10000000%

Doom:
A ja nie za specjalnie. Tak jak jestem fanem 40k, tak zawsze cierniem w dupie był dla mnie sposób rozgrywki zaprezentowany w pierwszej części. To co było jako kampania częsci drugiej z ciernia zmieniło się w cały kaktus. Z jednej strony cieszę się że będzie kolejna gra z uniwersum 40k która z uwagi na to kto ją robi ma szanse być czymś naprawde dobrym, z drugiej boję się że znowu dostanę Company of Heros z innymi skórkami jednostek gdzie w imie balansu po najmniejszej lini oporu drużyna space marines bedzie dostawała wpierdol od drużyny kłapouchów z żyletarkami...

Filip Bonn:
Do dwójki miałem z 3 podejścia, w sumie prawie ukończyłem kampanię z podstawki i tyle. Wszystkie dodatki leżą nie ruszone.

ManganMan:

--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Maj 03, 2016, 21:38:15 ---Do dwójki miałem z 3 podejścia, w sumie prawie ukończyłem kampanię z podstawki i tyle. Wszystkie dodatki leżą nie ruszone.

--- Koniec cytatu ---
Ja tak samo - skończyłem podstawkę, ruszyłem Chaos Rising, ale Retribution... Ta sama historia dla każdej frakcji, więc odpuściłem :/

A tak to cieszę się że będzie trójka - nie mogę się doczekać robienia dymu Tytanami >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej