Eve Online > Dyskusje ogólne

CCP oferuje powrot do EVE na 10 dni za 1 euro...To se ne vrati ?

<< < (3/13) > >>

Deaell Portt:
Dziekuje Rainbow i o taka odpowiedz mniej wiecej mi chodzilo. Ja mam 2h dziennie na kompa wiec statystyki mialem na mysli http://eve-offline.net/?server=tranquility -  5 lat i widac wyraznie, ze jeszcze rok temu logowalo sie 40k kont to tak teraz 40k jest nieprzekraczane. Wiadomo, ze topic zalozylem , zeby sie dowiedziec od zrodla jak jest w evce bo jak sie gra to sie to wie, a czytajac fora to....EVE is dying..

Co do Thera i Muminkow to ... dyplomatycznie powiem , ze nie planuje juz powrotu do polskich korporacji/ally i moim celem nie bylo, aby ktos mnie "przytulil" (poza tym Bufu - zly dotyk boli cale zycie). Mozliwe, ze zglosze sie do akademii co by przypomniec/ nauczyc/ dowiedziec sie ... 

W LOL i inne moba nie gram, ale ED,SC, X-rebirth pykam no i w Sims 4 razem z Mikkerem ;-).

Dla osoby co mi zarzucala troll http://imgur.com/aGtEzvA (teraz przepros dziw..)

PS. Wczoraj przed snem wlaczylem twitcha i gostka iso cos tam, kilujacego w querios w kestrelu ...wygladalo na to, ze mial fun..

sztosz:

--- Cytat: [MNCT] Deaell Portt w Marzec 23, 2016, 11:15:31 ---Dla osoby co mi zarzucala troll http://imgur.com/aGtEzvA (teraz przepros dziw..)

--- Koniec cytatu ---

Takie screenshoty to można kupić w każdym sklepie ze screenshotami :P

[WILD5] Sindri Egdald:

--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Marzec 23, 2016, 08:32:00 ---Ja na nieaktywne konto dostałem maila 10 dni za 4 eu z hakiem

--- Koniec cytatu ---

Zależy do tego jak długo konto było nieaktywne

Gaavrin:

--- Cytat: sztosz w Marzec 23, 2016, 11:37:02 ---Takie screenshoty to można kupić w każdym sklepie ze screenshotami :P

--- Koniec cytatu ---

Ja na alcie którego reaktywowałem tydzień temu dostałem 10 dni za darmo :P Screena nie dam, bo nie mam, ale oferty są różne zależnie od konta.

A co do śmierci EVE, to przed powrotem też miałem takie wrażenie, jak patrzyłem na statystyki serwera itp. Faktycznie Polaków w EVE jakby mniej, ale to raczej wina kursu PLN do EUR i DOL. To samo dotyczy Rosjan, Ukraińców, na forum EVE widziałem wątek w którym Brazylijczyk, Turek i parę innych nacji narzekało na to, że muszą płacić za EVE dużo więcej niż jeszcze parę lat temu. To się oczywiście musi przełożyć na cenę PLEXa, do tego dzisiaj gracz który chce zainwestować realną kasę ma kilka innych opcji, na co może przeznaczyć PLEXa, poza wymianą go na iski. 

EVE to dalej jest świetna gra, dzisiaj nawet chyba lepsza niż kiedykolwiek wcześniej (przynajmniej od 2008 kiedy zacząłem grać), a mniej ludzi w nią gra nie dlatego że eve umiera, tylko dlatego, że pewnie dużo ludzi, którzy opłacali grę PLEXami przestało grać. Niektórzy pewnie zawiesili drugie, trzecie konto, itp.

P.S.
27 kwietnia wchodzi EVE Citadel. Nie przesądzam, czy będzie to najbardziej zajebisty dodatek do EVE (najlepszym do tej pory jest według mnie cały czas Apocryfa, ta co dodała WH), ale na pewno po tej dacie nic nie będzie już w EVE takie samo jak przedtem, i na pewno nie będzie gorsze.

Deaell Portt:
Dzekuje Rainbow i Gaavrin za konkretne odpowiedzi. Mozna topic zamknac.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej