Forum Gry > Inne gry
NAVAL ACTION
[WILD5] Gagat:
--- Cytat: Zgudi w Październik 27, 2017, 15:01:03 ---6 dyszek to niedużo, no to zakupione. Jak znowu nie będzie do kogo otworzyć gęby na TS to się odpali :P
--- Koniec cytatu ---
Ta gra jest co najmniej tak aktualizowana jak day z standalone. Czyli prawie wogole. Żeby coś zrobić to trzeba kupę czasu. Żeby dopłynąć gdzieś to trzeba kupę czasu. Kiedyś Karaś mnie namówił, 130 zł do śmietnika :). Potencjał ma wielki, ale deweloper robi wszystko żeby się nie udało :)
Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka
ManganMan:
A zobaczę czy na moim padłolapku to odpalę ;)
Filip Bonn:
Kiedyś to chciałem kupić a potem zobaczyłem komentarze na steamie.
[BU FU] Karas:
Nie oszukujmy sie, ta gra nie jest dla wszystkich, Trzeba jednak byc troche autystycznym z elementami sado. Gra troche celuje w symulacje w realiach historycznych. Niektorzy bardziej podchodza do tego jako role play inni mniej. Ja na razie sobie odpuscilem. |Ostatnie moje podejscie do pvp to bylo 3 dni polowania i bynajmniej nie pisze tu o 3 dniach ingame: ]. Ma to swoj urok, patrolowanie, szukanie targetu. nawet jesli go znajdziecie i dojdzie do walki, ofiara moze uciec. Mi bardzo sie podoba taki styl gry. tzn, nic na sile wielogodzinne wpatrywanie sie w horyzont, bo moze wkoncu sie trafi upragniony target. Sama mechanika walki jest rewelacyjna. Prawdziwy art of war. Ja specjalizowalem sie w plywaniu lekka fregatka na close. 1 ewentualnie 2 bledy w manewrowaniu i nawet noob byl wstanie mnie zaorac sila salwy burtowej. Ale za to wygrana czasami po 1,5h ostrej spiny to rewelacyjna frajda. Niestety wymaga to czasu i cierpliwosci. Taki troche fishing.
pve nudne jak flaki z olejem, ale niestety nie da sie inaczej sensownie zarobic kasy, wiec swoje odpekac w glupich misjach trzeba.
Filmik,
Dosc specyficzny filmik, jak jeden z naszych dzielnych polskich psychomordercow atakuje okretem 4 klasy WASA(bardzo silny, obecnie lekko OP) 2 transport shipy GROSZKI z czego 1 to gracz a 2 to bot sterowany przez tego gracza. Koles oczywiscie dostaje wpierdol, mimo ze byla to sytuacja nie do wjebania. No ale noobek nacial sie na kogos kto wie dokladnie CO i kiedy robic. Tak w tej grze skill ma znaczenie i to ogromne.
Nagrywane od strny groszka, 10 gowno dzial na burte. Wasa 34 chyba.
https://www.youtube.com/watch?v=8UtdGnpkGlU
o7
Ptysiu:
Ja dobrze widzę, że abordaż to po prostu monigierka typu kamień-nożyce-papier...? Rety, Defender of the Crown na morzu :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej