Forum Gry > Inne gry

NAVAL ACTION

<< < (12/15) > >>

[VIDE] Herezja:
Zgodnie z duchem tamtych czasów napisany. O ile oczywiście to jakiś z góry automat nie wysyła po przekroczeniu jakiejś magicznej ilości zatopionych jednostek wroga.

[BU FU] Karas:
Gdyby ktos przypadkiem chcial se popykac w ta gownogre, ale szkoda mu bylo sporych hajsow. To jest ogazja spuscic w szambie kilka dyszek, zamiast 160PLNow
http://store.steampowered.com/app/311310/Naval_Action/

Zgudi:
Mam chęć sobie pograć tylko że waham się bo odstraszają mnie opinie, że żeby coś zrobić w tej grze to trzeba bardzo długo siedzieć przy komputerze, a dopływanie do portów zajmuje tyle, że lepiej w międzyczasie oglądać serial albo czytać neta. Ja nie mam tyle czasu na grę. Ale skoro taka przecena, to może spróbuję...

[BU FU] Karas:
Jak zobaczysz interface znaczy sie miedzy mordzie, to zmienisz zdanie.
Mimo wszystko gdyby ktos bardzo chcial napic im kilka rubli do kieszeni, to wprowadzili polska nacje. tak qfa wiem, mamy polska nacje na karaibach... histrycznie... a jak.
I ten tego, oczywiscie sami polacy w niej: ], ale przynajmniej wyjasnia ktorym guzikiem sie wydokowuje i dlaczego twoja barka nie strzela, a miala strzelac. wiec mimo braku interface nie chcialem spoilerowac w pierwszym zdaniu, to nauczycie sie jak sie porusza w pustych placeholderach aby uzyskac to chego chcecie.

tak serio, gierka naprawde moglaby byc bardzo fajna. Ale mi brak juz chyba cierpliwosci. Dodatkowo chodza ploty ze komusze pomioty chca zrobic to samo tylko a'la wot. Sama walka bez plywania zbierania itp itd. Ta gre mozna potraktowac jako wprawke na przyszlosc... hehe

Zgudi:
6 dyszek to niedużo, no to zakupione. Jak znowu nie będzie do kogo otworzyć gęby na TS to się odpali :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej