Eve Online > Market
Dyskusja o sprzęcie gamingowym
xantinos:
--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Luty 26, 2016, 13:25:44 ---Piszesz teraz o licencji a wcześniej pisaleś o shackowanych windowsach, widzę odwracanie kota ogonem się zaczyna.
--- Koniec cytatu ---
tak a to czymś się rożni to może mi opisz jak ty to rozumiesz dla mnie stworzenie pirata wiąże się z tym że musisz dokonać autoryzacji systemu :)
--- Cytat: sztosz w Luty 26, 2016, 13:28:09 ---Certyfikat jakości a nie autentyczności... Gorzej niż z dzieckiem...
Jakią masz pewność że ktoś kto grzebał w systemie nie dodał nic od siebie, skoro suma kontrolną obrazu się nie zgadza?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
--- Koniec cytatu ---
Tak bo akurat Windows to najbezpieczniejszy system świata hahaha.
Nie pamiętam, kiedy to były testy robione chyba z czasów sprzed 7 można było zhakować wersję instalacyjną przed jej ukończeniem.
Nieskonfigurowaną wersję linux hakowali 48 h.
Jeśli wiesz co robić to zagrożenie jest niewielkie, ale stale realne taki system :)
sztosz:
Co innego zostać znakowanym przez kogoś, a co innego samemu instalować z uśmiechem na ustach jakiś syf. Ty oczywiście różnicy nie widzisz :)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Zgudi:
Po przemyśleniach dot. tego jak grać, wydaje mi się że najlepszym wyjściem będzie stremowanie obrazu przez kabel lub router z PC do lapka. Laptop będzie służył jako kontroler. Trzymanie, dużego i ciężkiego laptopa gamingowego na kolanach wraz z wyjącą i wiejącą podkładką chłodzącą nie jest zbyt komfortowe.
Filip Bonn:
Zgudi fajny sprzęcik, będę coś podobnego w przyszłym miesiącu montować, bo gra w EVE na 'all low' to masochizm lekki choć gorsze kilkusekundowe freezy które mam czasem.
Zgudi:
--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Luty 26, 2016, 17:43:16 ---Zgudi fajny sprzęcik, będę coś podobnego w przyszłym miesiącu montować, bo gra w EVE na 'all low' to masochizm lekki choć gorsze kilkusekundowe freezy które mam czasem.
--- Koniec cytatu ---
Jak tylko do EVE i nienajnowszych (lub najnowszych na medium lub low) gier to wystarczy prosta buda za 1600zł-2200zł :P W EVE powinno śmigać na ultra na 2 kontach naraz, to dobrze zoptymalizowana gra.
Zresztą, napisz ile chcesz wydać to może sztosz coś złoży.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej