Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Akademia Milicyjna - Dyskusja
[NAUKE] Son of Rainbow:
--- Cytat: [THXFC] Seamus Allons-y w Lipiec 14, 2016, 16:26:53 ---Witam, czy Akademia Milicyjna nadal działa? Chcę zacząć grę i się od was uczyć :)
--- Koniec cytatu ---
Przez wakacje niestety nie. Wyjezdzam do Drezna na zlecenie mojej firmy. Tymczasowo na kilkanascie godzin znow jestem we Wroclawiu by ogarnac stuff na miejscu. Zapraszam na przelomie wrzesnia/pazdziernika.
[RIN] Velen YU55:
--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Lipiec 16, 2016, 00:02:22 ---Przez wakacje niestety nie. Wyjezdzam do Drezna na zlecenie mojej firmy. Tymczasowo na kilkanascie godzin znow jestem we Wroclawiu by ogarnac stuff na miejscu. Zapraszam na przelomie wrzesnia/pazdziernika.
--- Koniec cytatu ---
Wiadomo kiedy można dołączyć już do Akademii? :)
Zgudi:
--- Cytat: [RIN] Velen YU55 w Wrzesień 28, 2016, 22:17:12 ---Wiadomo kiedy można dołączyć już do Akademii? :)
--- Koniec cytatu ---
EVE umiera, akademia zdechła, pożoga i mogiła :P Niech ktoś mnie przekona, że jest inaczej :D
Filip Bonn:
Umiera raczej to forum, nie EVE
Zgudi:
--- Cytat: [WILD5] Filip Bonn w Wrzesień 29, 2016, 08:04:09 ---Umiera raczej to forum, nie EVE
--- Koniec cytatu ---
Przyznam się, że zniszczyłem swoim flejmem i scamem to forum (It's true). Widać, że ostatnio tylko ja tu napieprzam posty :P :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej