Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
WATAHA. - Polska korporacja PvP.
Filip Bonn:
Ja proponuję Karasia, każdy go zna, ma niposzlakowaną opinię.
[BU FU] Karas:
Ja mam juz fuche, samomianowalem sie "dyrektorem do spraw kerbirskich".
[NOGRL] Asm Nihouyah:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Sierpień 14, 2018, 07:29:53 ---Nie znam ani jednego autorytetu w grze wokol ktorego mozna by choc myslec o probie budowy coffina 2 czy 3.
--- Koniec cytatu ---
Sam autorytet tu nie wystarczy - za dużo różnych pomysłów na to, gdzie w EVE jest fun i jak się najlepiej bawić, tarcia i problemy z uwagi na różnice w podejściu do gry gwarantowane (co w sumie też działo się wcześniej dość często). Nie ma co mówić o autorytecie jeśli nawet pomysłu nie ma.
[WILD5] Ed Beret:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Sierpień 14, 2018, 07:29:53 ---Nie znam ani jednego autorytetu w grze wokol ktorego mozna by choc myslec o probie budowy coffina 2 czy 3.
Moze gdyby Vurio chcial grac i sie bawic w takie brednie. Ale jemu dupa sie rozpekla od igraszek z kolegami i raczej nie ma szans.
--- Koniec cytatu ---
autorytet w grze... yhyy zajebista sprawa.
BTW
zapraszam na nasz KB. Teraz jest otwarty na świat -można już spamować do woli komentarze! Karaś na urlopie więc nie ma cenzury. Śpieszcie się, gdy wróci to może to skończyć. Strasznie mnie to kręci ;D
https://vps.zse.me/kb/
BTW2
Coś Wam to przypomina? Może KB C0venu? Może to jakiś początek coffeen 3 ?
Gaavrin:
Autorytet to kiepskie słowo w tym kontekście. Potrzeba raczej charyzmatycznego lidera, który pociągnie za sobą ludzi. Da im cel i przekona ich, że chcą ten cel osiągnąć. Że jest to ich cel w eve. Że chcą zrobić coś więcej niż wykopać na tytana i przestać grać, bo już nie ma na co kopać.
Do tego trzeba jeszcze grupy ludzi, która będzie zapierdalała do okoła z logistyką FC, którzy ogarną floty na takim poziomie, dedykowanych graczy, któży spędzą noce na oraniu, czy entosisowaniu. I ci wszyscy ludzie jeszcze muszą się lubić i dogadywać. I tu faktycznie autorytet lidera jest niezbędny żeby rozwiązywać sytuacje konfliktowe.
Bo jak to działa w innym przypadku, to każdy kto był w c0venie na pewno pamięta.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej