Eve Online > Centrum Rekrutacyjne

WATAHA. - Polska korporacja PvP.

<< < (17/23) > >>

Gaavrin:

--- Cytat: [WILD5] Gagat w Sierpień 10, 2018, 17:19:35 ---Najpierw ktoś musiałby zaorać gownowo, albo wyrzucić z tamtad Polaków :). Inaczej kto nieby by poszedł do tego c0venu ? Hehe

Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka

--- Koniec cytatu ---

C0ven umarł, pomysł na polski sojusz mający sova w nullu może kiedyś wróci, nie wykluczę, choć wątpię kto miałby taką ideę rzucić. My nie, bo zaraz powiedzą, że robimy c0ven 2.0
Ale nawet jak ktoś taki sojusz zrobi, to na pewno nie pod tą marką. Nazwa ma tak silny negatywny ładunek skojarzeń wśród tak wielu ludzi, że nie ma sensu go reaktywować.

[WILD5] Gagat:
Pomysł może wróci, ale wątpię żeby się udał, z jednej prostej przyczyny. Takiemu alliancowi trzeba zapewnić kontent, a jest to bardzo ciężkie i bardzo niewdzięczne zadanie. Dla 10 osób jest ciężko, a przy 100 osobach, trzeba już mieć fc na wysokim poziomie w prowadzeniu flot powyzej 30 osob i to raczej nie jednego. A takiego raczej w polskim community ani widać ani słychać. Przynajmniej ja nie słyszałem :)

Amek Vi:

--- Cytat: Gaavrin w Sierpień 10, 2018, 18:35:40 ---...pomysł na polski sojusz mający sova w nullu może kiedyś wróci, nie wykluczę,...

--- Koniec cytatu ---

*instaluje eev online*

Gaavrin:

--- Cytat: [WILD5] Gagat w Sierpień 10, 2018, 19:54:15 ---Pomysł może wróci, ale wątpię żeby się udał, z jednej prostej przyczyny. Takiemu alliancowi trzeba zapewnić kontent, a jest to bardzo ciężkie i bardzo niewdzięczne zadanie. Dla 10 osób jest ciężko, a przy 100 osobach, trzeba już mieć fc na wysokim poziomie w prowadzeniu flot powyzej 30 osob i to raczej nie jednego. A takiego raczej w polskim community ani widać ani słychać. Przynajmniej ja nie słyszałem :)

--- Koniec cytatu ---

W Goonswarmie jest taki. Regularnie prowadzi floty 150+  Tylko nie w polskim korpie.
30 osób to zreszta nie jest jakaś wygórowana liczba. Nasze korpowe floty pare razy miały taki liczby.
Problem jest taki, że co to jest 30 osobowa flota w nullu?  Do zdobycia sova trzeba co najmniej wystawiać flotę 100 osób i to dzień w dzień, mieć dobre układy kilku fc któży to ogarną i zaplecze finansowe.

[BCPM] Zikko Zinn:
Kto powiedzial ze c0ven 3.0 to ma byc sov null?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej