Eve Online > Centrum Rekrutacyjne

WATAHA. - Polska korporacja PvP.

<< < (11/23) > >>

Jakub Trokowski:

--- Cytat: Filip Bonn w Maj 13, 2017, 04:16:21 ---W wholach dało się być pro?
Serio pytam.

--- Koniec cytatu ---

Tak, dało się. (Patrz K162, H-K.) Jak nie wiesz, to - przepraszam, ale - za długo by tłumaczyć...

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: [WILD5] Gagat w Maj 15, 2017, 18:37:29 ---myślałem raczej o bitce prowadzonej przez korpa, bądź chociaż przez polaków, a nie goonsowe floty, ale w sumie mimo, że nie "samowystarczalne" to jednak pvp ;]

--- Koniec cytatu ---
Prosisz i masz:
https://zkillboard.com/related/30003996/201704192000/

[BU FU] Karas:
@IbanezM, Tak jestesmy pro... tylko mam wrazenie, ze zle rozumujecie znaczenie tego slowa, a w zasadzie przedrostka.

Definicja ze slownika
 pro- to początkowa część wyrazów (zwykle przymiotników) wskazująca na sprzyjanie czemuś, propagowanie, popieranie czegoś, np. prorządowy, prospołeczny, prorodzinny itp.
Tak wiec, jako TM jestesmy propvp, wspieramy i sprzyjamy tej formie aktywnosci w grze. Nie widze nic zlego w byciu propvp, a mam wrazenie, ze wiekszosc stara sie uzywac tego okreslenia pejoratywnie. hehe
nooo.... ten tego: ] wyjasnione?

@Anna Nietrzeba, gratz. tylko dlaczego tak rzadko: ]
o7

[FNA] Chce Racic:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Maj 16, 2017, 10:53:59 ---@Anna Nietrzeba, gratz. tylko dlaczego tak rzadko: ]
o7

--- Koniec cytatu ---

bo ciebie tam nie ma i się obijasz.
ruszył byś zad do goonswarmu teflonowa księżniczko, wszystkim było by lepiej : ]

[BU FU] Karas:

--- Cytat: [FNA] Chce Racic w Maj 16, 2017, 12:14:37 ---bo ciebie tam nie ma i się obijasz.
ruszył byś zad do goonswarmu teflonowa księżniczko, wszystkim było by lepiej : ]

--- Koniec cytatu ---
Nigdy nie bylem w gimbie, wiec troche odstaje z nomenklatura.
Google tez nie daje rady. teflonowa księżniczka, ze jak? to dobrze czy zle? hehehehehe

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej