Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
WATAHA. - Polska korporacja PvP.
[BU FU] Karas:
--- Cytat: [BWTF] Savannah Kado w Maj 12, 2017, 12:16:05 ---Ale wrocmy do watahy.... to sa pro czy njet?
--- Koniec cytatu ---
Oczywiscie, ze nie...
goony: ]
Qlko1:
--- Cytat: [BWTF] Nightwisherek w Maj 12, 2017, 09:43:48 ---Tu się kończy Twoja wolność słowa i poszanowanie innych użytkowników:
http://eve-centrala.com.pl/index.php/topic,12101.0.html
1. Każdy użytkownik powinien zachować kulturę słowa. Zamieszczanie na forum przekleństw, treści rasistowskich oraz obrażanie innych użytkowników może skończyć się czasową lub permanentną banicją z forum. Wiadomości takie mogą być bez ostrzeżenia usunięte. Przez kulturę słowa rozumiemy także zachowanie zasad poprawnej pisowni. Uprasza się o szanowanie zdania innych.
Ale co ja tam wiem.
//Sorry chłopaki lubię trolla, przeklnąć każdemu się zdarzy, ale nawet na forum c0venowym była "jakaś" kultura. To forum widzę coraz bardziej przypomina polisha i gimbazę. Widać taki klimat i zamierzenie twórców tego forum. Flejm i wszechogarniający hejt. Idę skoczyć z okna.
--- Koniec cytatu ---
W regulaminie jest też zapis o poprawnej pisowni, co nigdy nie przeszkadzało kilku użytkownikom napie*dalać ułomnymi zdaniami.
Na uwagę, że post wypełniony "ortami" gwałci mój mózg usłyszałem kiedyś, że jestem ortonazi.
Jesteśmy chyba dorośli. Jeśli jestem w stanie przeżyć niedorobioną konstrukcję zdania, to Ty też dasz radę z kilkoma "kurwami" w tekście.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
[WILD5] Gagat:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Maj 12, 2017, 09:07:00 ---chce racic, przez ciebie Gagat wyzerowal konto i spalil wszystkie SP. Chlopak nie wytrzymal prawdy ktora mu zaserwowales.
mam nadzieje, ze jestes dumny z siebie...
--- Koniec cytatu ---
Tak raczej sam se ich nie wyzerowałem ;]. Ale w końcu może skończe z Evką na dobre ehehe
Ghash:
--- Cytat: Qlko1 w Maj 12, 2017, 15:55:22 ---W regulaminie jest też zapis o poprawnej pisowni, co nigdy nie przeszkadzało kilku użytkownikom napie*dalać ułomnymi zdaniami.
Na uwagę, że post wypełniony "ortami" gwałci mój mózg usłyszałem kiedyś, że jestem ortonazi.
Jesteśmy chyba dorośli. Jeśli jestem w stanie przeżyć niedorobioną konstrukcję zdania, to Ty też dasz radę z kilkoma "kurwami" w tekście.
--- Koniec cytatu ---
Doomowi zwroc uwage, bo napierdala ortami jak z kalacha.
Poza tym grrr goons.
Filip Bonn:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Maj 12, 2017, 12:30:52 ---W WHolach byli, a teraz nie wiem. :P
--- Koniec cytatu ---
W wholach dało się być pro?
Serio pytam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej