Eve Online > Centrum Rekrutacyjne

WATAHA. - Polska korporacja PvP.

<< < (3/23) > >>

[BWTF] IbanezM:
Jako WATAHA w Stainwagonie przeważnie byliśmy najliczniejszą korporacją na flotach w godzinach 18-24 PL time.
Walczyliśmy do końca.
Decyzja miała wiele powodów, ale szalę przeważył brak pomysłu na przyszłość Stainwagonu, poziom organizacji, prowadzenie flot w dwóch jęzkach (RU&ENG).

Obecnie w Goonswarm Federation współpracujemy z innymi Polskimi korporacjami i latamy na wspólne floty prowadzone w języku ojczystym.

[BU FU] Karas:

--- Cytat: [PMBX] IbanezM w Maj 10, 2017, 10:41:08 ---... latamy na wspólne floty prowadzone w języku ojczystym.

--- Koniec cytatu ---

ze what? hehe
wysililem sie i przewertowalem kilka stron Zki...
szukac jak igly w stogu "goowna"/siana

[PMBX] piter20:
Karaś, nie wiesz wszystkiego, to nie komentuj.

[BU FU] Karas:
Panie, oczywiscie ze nie wiem wszystkiego, chyba nie trzeba tlumaczyc ani udowadniac: ]
Sorry ale caly ten post jest jak jakas jedna wielka manipulacja.
1. Serio Wataha byla najliczniejszym korpem na flotach SW? naprawde? w CALYM SW?,
2. z SW wyszliscie jak zostal zaorany, w sumie sie nie dziwie bo caly ally zdechl, ale po co perfumowac trupa i dorabiac ideologie? SW zdechl, a wraz z nim tereny do farmy ot przyczyna, a nie floty w ENG/RUS i brak wizji, hehe.
3. To niby w SW nie dalo sie prowadzic gangu w polskim jezyku, ze dopiero teraz dostaliscie na to pozwolenie? to co sam Shittani wydal dekret pozwalajacy na to?

Pany, spoko, fajnie ze latacie itp itd, nie mam nic do tego. kazdy bawi sie jak chce i gdzie chce.
Ale nie wypisujcie bzdur i tlumaczen ktore z faktami maja tyle wspolnego co salatka A la krabowa, z krabami.

pozdr

Jabolex:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Maj 10, 2017, 13:40:51 ---Panie, oczywiscie ze nie wiem wszystkiego, chyba nie trzeba tlumaczyc ani udowadniac: ]
[...]
Ale nie wypisujcie bzdur i tlumaczen ktore z faktami maja tyle wspolnego co salatka A la krabowa, z krabami.

--- Koniec cytatu ---

Acha, wiesz ze nie wiesz, ale jednak wiesz lepiej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej