Eve Online > Dyskusje ogólne

Stare dziady, są jacys jeszcze?

<< < (19/29) > >>

PC5:

--- Cytat: [CP] Kamoris w Wrzesień 23, 2017, 18:47:31 ---Hej ludzie
Witajcie po jakiś 9 latach :)
Jest tu ktoś jeszcze z starego PTF za czasów Kerriso
a może z BAS-3 się ktoś znajdzie ??  >:D

--- Koniec cytatu ---
Ech... Kerriso... stare duchy wywołujesz Kam (w tym i mnie).
Jest sporo ludzi, którzy nie grają już w EVE, ale przyglądają się jej z boku i czasami zaglądną na to forum.
Jak to pisał marcoos, eve to hobby, do którego co jakiś czas próbuję wrócić.... teraz próbuję chyba 7 czy 8 raz... raczej nigdy nie przestanę :)
Gram od czasu do czasu w różne zjebane gry, ale EVE... ciągle siedzi w duszy i nigdy nie wyjdzie.
Jedynie co mnie wq... to brak czasu i RL.

Zgudi:

--- Cytuj ---Jedynie co mnie wq... to brak czasu i RL.
--- Koniec cytatu ---
Hehe. Znamy to wszyscy :( Jak człowiek był młodym wyrostkiem to miał na wszystko i czas i siły. :P

John GlassCannon:
Yo Maxima. Czas PBNu juz nie wroci raczej, Po twoim pierwszym odejsciu mielismy zajebisty epizod jako Cartel. z BuFu, ale sie skonczylo ;/.
Kilku starych dziadkow jeszcze siedzi na discordzie obecnie (TS chyba juz umarl), Soul jak cos to wbijaj tez pogadac czasem, Mikker nawet z pierdla zasuwa tam czasem.
Ja sie przerzucilem na Mortal Online, eve w klimacie medival mmo w pierwszej osobie.
A co do Roofiego, od kilku lat gra w WoW'a :D.

Macie linka https://discord.gg/tZW4YkY

Gaunt:

--- Cytat: John GlassCannon w Październik 10, 2017, 18:26:39 ---Yo Maxima. Czas PBNu juz nie wroci raczej, Po twoim pierwszym odejsciu mielismy zajebisty epizod jako Cartel. z BuFu, ale sie skonczylo ;/.
Kilku starych dziadkow jeszcze siedzi na discordzie obecnie (TS chyba juz umarl), Soul jak cos to wbijaj tez pogadac czasem, Mikker nawet z pierdla zasuwa tam czasem.
Ja sie przerzucilem na Mortal Online, eve w klimacie medival mmo w pierwszej osobie.
A co do Roofiego, od kilku lat gra w WoW'a :D.

Macie linka https://discord.gg/tZW4YkY

--- Koniec cytatu ---

siema John grzybeczku

Soulscream:
Granie w WoWa nie jest złe. Tak generalnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej