Eve Online > Dyskusje ogólne
Stare dziady, są jacys jeszcze?
Xeovar:
--- Cytat: Zgudi w Marzec 03, 2016, 11:44:36 ---SWG to była klasa. Potem zamienili to na arkadówkę dla małolatów o nazwie SWTOR :)
--- Koniec cytatu ---
No wlasnie, pierwszy rok byl spoko a potem sie zaczelo, w listopadzie 2015 bylo wiadomo że SWG is dead baby, i znazlazłem się znów w EVE. Tym razem na stałe ;)
Niestety kosztowało mnie to kilka artefaktów na ktore się nie załapałem, np. t2 bpo czy okres dzikiego zachodu i scamy na BPO na BSa, no ale cóż, c'est la vie.
Soulscream:
--- Cytat: Zgudi w Marzec 03, 2016, 11:44:36 ---SWG to była klasa. Potem zamienili to na arkadówkę dla małolatów o nazwie SWTOR :)
--- Koniec cytatu ---
Oj pieprzysz jak potłuczony. SWTOR akurat jest bardzo fajny. Sony zabiło SWG swoimi decyzjami.
Xeovar:
--- Cytat: Soulscream w Marzec 03, 2016, 12:43:02 ---Oj pieprzysz jak potłuczony. SWTOR akurat jest bardzo fajny. Sony zabiło SWG swoimi decyzjami.
--- Koniec cytatu ---
SWTOR jest ok w swojej kategorii - themeparku. SWG miało potencjał i na początku miało być dużo bardziej open-worldem, niestety SOE.... jak Soul pisze...
po 2 latach było wiadomo że jest pozamiatane i z tego nic nie będzie a szkoda. Jak ktoś ma chęć na wycieczkę nostalgiczną to jest swgemu i ponoć daje radę ;)
Colonel:
--- Cytat: Maximamaxi w Luty 02, 2016, 09:47:12 ---Col pewnie dalej piracisz?
--- Koniec cytatu ---
W sumie to nie, znalazlem wormhola do naszej galaktyki i wyslizgnalem sie z tego padolu zla, smutku i sterowania myszka :D
od premium bety latam sobie w Elite Dangerous, szmuglowalem i piracilem [ tylko troche ] a kiedy stare nawyki w koncu puscily,
kupilem Analconde, zmienilem nazwisko i polecialem wpizdu ufolodkow szukac...
za czesto to tu nie zagladam, wiec sory ze nie swierze...
Pozdro Maxim :)
[BWTF] Old Piosall:
Ta impreza w pubie nie byla w warszawie ? Co sie okazalo ze obsluga sie przestraszyla ze nie uregulujemy rachunku i przy okazji bylo tam jakies wesele?
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej