Eve Online > Dyskusje ogólne

Stare dziady, są jacys jeszcze?

<< < (7/29) > >>

Zgudi:
Kwestia czasu aż ktoś powróci do gry po 14-15 letniej przerwie od beta testów :D.

http://valkiria.net/index.php?p=news&area=1&newsid=939

Blaster:

--- Cytat: Xeovar w Luty 28, 2016, 10:17:08 ---Ciebie nie kojarzę sorry, ale Sheepa, Partridge'a, Medala, Pricu i owszem :)

--- Koniec cytatu ---

Nie obrażam się bo byłem wtedy noobem, który kopał na swojego pierwszego BSa jak chłopaki siali postrach w 0.0 i byli moimi idolami.
Później krótko byłem z nimi w jednym corpie (Fury) zanim się podzielił i polska część odeszła zabierając ze sobą wszystkie BPO  >:D - ale była drama.
Na bazie tych zgliszczy powstało BUFU utworzone właśnie przez Acea (później Prestona jak sprzedał maina), Partridgea, Venzona i paru innych chłopaków.

Ktoś pamięta może pierwszy zlocik polskiego EVE community?
Wszyscy pomieścili się w jednym pubie  ::)

A tu list gończy za którymkolwiek z "ekipy dziadów"  :P

Zapomniałem jeszcze o kimś  ;)

Kojarzy ktoś tego zgreda?  :P

[BU FU] Karas:
Venz, po sprzedaniu tytka jakies pol roku temu, juz nigdy wiecej sie nie zalogowal, hehehehe ciekawe dlaczego: ]
BUFU jako takie zyje gwalci i plondruje nadal, z dosc dobra skutecznoscia. Ale najstarsi gorale to Fittipalti i Keranto. reszta nie przekracza 1-3 lat pobytu u nas. Nie jest latwo byc zajebistym: ]

Dormio:

--- Cytat: Blaster w Luty 29, 2016, 08:32:44 ---Ktoś pamięta może pierwszy zlocik polskiego EVE community?

--- Koniec cytatu ---
Tak

--- Cytat: Blaster w Luty 29, 2016, 08:32:44 ---Kojarzy ktoś tego zgreda?  :P

--- Koniec cytatu ---
Tak
Ciebie również kojarzę.  :P

Blaster:

--- Cytat: Dormio w Luty 29, 2016, 11:17:21 ---TakTak
Ciebie również kojarzę.  :P

--- Koniec cytatu ---

Ja Kolegę też pamiętam - sorki za pominięcie - jednak jeszcze jakiś prawdziwy "dziad" uchował się na tym forum  :P

Grasz jeszcze bo widzę, że postać cały czas w twoich rękach?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej