Eve Online > Dyskusje ogólne
Stare dziady, są jacys jeszcze?
Soulscream:
--- Cytat: Gal Anonim w Listopad 21, 2019, 16:42:52 ---Sorry, bez obrazy, ale to gówniane osiągnięcie. Rozumiem jakby się ktoś chwalił, że grał przez 10 lat ciągiem. Ale, że założył kiedyś tam, gdzieś konto, potem je skasował albo przepił.
--- Koniec cytatu ---
Już nie bądź taki zazdrosny, gówniane osiągniecie bo gra pod to taki potiomkinowskie mmo.
Gal Anonim:
W każdej grze można się zacnie pobawić jak jest odpowiednie towarzystwo.
steven0ise:
Eve is dead. c0ven is DEAD.
Maxima skilluj rorquala i aplikuj do goonsów. Tam będzie masa czasu na pitolanie na afku i oglądanie Netflixa.
Teraz nowa generacja graczy to jak w RL, w robocie. Przyjdzie do ciebie taki i pyta się co mu dasz, a jak nakrzyczysz to
jesteś obsmarowany w sieci jakim to chu*** jesteś.
Poza tym prawie wszyscy się nienawidzą w PL community. Polish to jeden wielki troll i trash talk typu:
"mam 30cm penisa, co mam z tym zrobić" a i tak 90% tekstów to Hentai 5b Desu
Jedyne co się ostatnimi czasy dobrego stało (jak jestem wkurwiony podczas prowadzenia flot to
mi to przypominają żebym poczuł się lepiej) że SnuffySHIT się rozpadł.
Możesz przylecieć polatać z nami do Amamake. Robię flotkę co 2-3 dni dla polskiej części naszego sojuszu.
Maximamaxi:
W swieta sobie odpale eve i zobacze na wlasne oczy co tam z niej sie zrobilo, xeo kupe lat brachu :)
Soulscream:
--- Cytat: Gaunt w Listopad 22, 2019, 08:20:48 ---o siema, to ja jestem takim nerdem :<
--- Koniec cytatu ---
Gaunt Ty jeszcze latasz czy Ci już przeszło ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej