Eve Online > Poradniki

Factional Warfare (Milicja)

<< < (5/8) > >>

Enlil:
jak tam z zarobkami w amarrskiej milicji aktualnie?
na misjach lv3-lv4, ile jestem w stanie zarobic np przez 5h grania?

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: Enlil w Marzec 28, 2017, 22:17:22 ---jak tam z zarobkami w amarrskiej milicji aktualnie?
na misjach lv3-lv4, ile jestem w stanie zarobic np przez 5h grania?

--- Koniec cytatu ---

na chwile obecna mamy wojne domowa. Moje NoE z racji tego, ze zwykle pelnilem funkcje Szwajcarii niezaleznej, niezawislej przygladam sie temu co sie dzieje. Zawiazalismy przymierze z Rosjanami i bedziemy zmniejszac efekt wojny domowej jednak nasz tier bedzie spadal. Jeszcze conajmniej miesiac bedziemy mieli minimum t3 wpadajace czasem na t4 a jesli spadniemy zbyt nisko to przerzuce corp do caldari o bedziemy robic ich misje. Czy tier wplywa na zarobek w momencie mozliwosci zarabiania misji? niekoniecznie ale tutaj musza pokazac sie Twoje zdolnosci handlowe bo nie zarabiasz iskow a LP. Jesli potrzebujesz szkolenia z zamiany robie je cyklicznie i zapraszam.

Personalnie mysle ze jestem w stanie ugrac teraz jakies 250kk na godzine pi razy drzwi troche wiecej lub troche mniej. Przy dobrym stanie rynku o wiele wiecej a ten sie zdarza i czasem teraz moge dojsc do 350. Na jedna postac zbierajaca, na dwie tak jak gram ta kwota juz rosnie do 400 milionow, czemu tylko tyle? bo wtedy zbieram tylko okreslone misje na 2 postacie w okeslonych bezpiecznych miejscach do brania i run trwa wtedy 5h. Czy uda sie wtedy wylupac 2b? niekoniecznie zazwyczaj liczac zamiane, transport jest to okolo 1.8b ale zdarzaja sie zajebiste runy w ktorych zgarne nawet 2.4b lub bardzo kijowe na poziomie 1.6b zalezy od rozlozenia misji. To wszystko opisuje na buy ordery a nie sell.

Odnosnie runow, 5h run to Ty i Twoj puller, normalnie run to 3h z dodatkowa postacia zbierajaca 5. z dodatkowa postacia to o wiele wiecej kasy, powyzsze podalem jako maksymalna kwote dla jednej postaci. O ile wiesz jak sie za to zabrac, masz odpowiedni statek z odpowiednum fitem, umiesz skanowac kierunkowo jak i sie przemieszczac.

Enlil:
A czym sie teraz lata na misje ?
dalej można robić misje w stealth bomberze ?

Filip Bonn:
Nope
Btw jaki tier maja matarzy teraz?

Qlko1:

--- Cytat: Enlil w Marzec 29, 2017, 08:45:10 ---A czym sie teraz lata na misje ?
dalej można robić misje w stealth bomberze ?

--- Koniec cytatu ---
Dużą część dalej da się robić bomberem.
Coraz częściej ludzie je robią w cruz size. Tengu, vni, ishtar, cerb...

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej