Śmietnisko > Off Topic

Czy rząd rujnuje kraj?

<< < (17/120) > >>

Qlko1:

--- Cytat: Soulscream w Styczeń 18, 2016, 16:38:37 ---I nie mogą się z tym pogodzić i biegną do instytucji zachodnich o pomoc bo umiera demokracja... straszny PIS.

--- Koniec cytatu ---
Wolność słowa i opinii, żeby nie biegali trzeba by było ich wszystkich pousadzać.
To, że się skarżą to jedno, ale to, że komisja UE uznała to za zasadne i objęła nas kontrolą oznacza, że nie do końca bezpodstawnie.

--- Cytat: GlassCutter w Styczeń 18, 2016, 16:47:05 ---Chyba raczej druga siła w Polsce, a jeśli myślisz że to było przyczyną przegranej PO to sorry.

--- Koniec cytatu ---
Między innymi to. Czy druga siła? Sam dalej bym głosował przeciw PiS - czyli na PO, gdyby nie to że zaangażowałem się w kampanię Nowoczesnej. PO nie ma poparcia, to po prostu PiS ma wielu przeciwników.

GlassCutter:

--- Cytat: qlko1 w Styczeń 18, 2016, 16:52:18 ---Sam dalej bym głosował przeciw PiS - czyli na PO

--- Koniec cytatu ---

Kwintesencja polskich wyborów. Czapki z głów przed PiSem i PO jak to sobie rozegrali na polskiej scenie politycznej.

sztosz:

--- Cytat: qlko1 w Styczeń 18, 2016, 16:52:18 ---PO nie ma poparcia, to po prostu PiS ma wielu przeciwników.

--- Koniec cytatu ---
Ot co. Jest źle, a ja zwyczajnie tych oszołomów boję. Jak u koryta było PO, to przynajmniej się nie bałem.

Zgudi:

--- Cytat: sztosz w Styczeń 18, 2016, 18:20:32 ---Ot co. Jest źle, a ja zwyczajnie tych oszołomów boję. Jak u koryta było PO, to przynajmniej się nie bałem.

--- Koniec cytatu ---
Pełna racja. Działacze PO głównie się kompromitowali i można było się pośmiać oglądając TV. PiS sprawia, że zwyczajnie boję się o swoją przyszłość w tym kraju.

GlassCutter:
Ale Was wytresowali ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej