Śmietnisko > Off Topic

Czy rząd rujnuje kraj?

<< < (117/120) > >>

Qlko1:
Skoro szydzimy, to odpowiem, że  opozycja musi zdobyć serca dotychczasowych wyborców PIS. A jaki elektorat, takie hasła.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Soulscream:

--- Cytat: Qlko1 w Wrzesień 08, 2016, 14:37:02 ---Skoro szydzimy, to odpowiem, że  opozycja musi zdobyć serca dotychczasowych wyborców PIS. A jaki elektorat, takie hasła.

--- Koniec cytatu ---

Ale elektorat opozycji czy jak ? :D

Qlko1:
Czytania ze zrozumieniem Cię nie nauczę, od tego szkoła jest :p

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

[VIDE] Herezja:
Myślę, że żaden KOD nigdy nie będzie takim cyrkiem jak np miesięcznica lub tym bardziej te zadymy w tzw obronie krzyża.

Wysłane z Mlais MX Base

Soulscream:

--- Cytat: Qlko1 w Wrzesień 08, 2016, 15:07:22 ---Czytania ze zrozumieniem Cię nie nauczę, od tego szkoła jest :p

--- Koniec cytatu ---

Chyba zapomniałeś z kim rozmawiasz to taki mały hint ;). Nawet nie wiesz jak dobrze się bawie ;).

--- Cytat: [VIDE] Herezja w Wrzesień 08, 2016, 15:09:37 ---Myślę, że żaden KOD nigdy nie będzie takim cyrkiem jak np miesięcznica lub tym bardziej te zadymy w tzw obronie krzyża.

--- Koniec cytatu ---

Gdybyś poczytał kto stał za dymem w obronie krzyża to może byś zmienił zdanie o prowokacjach politycznych. A KOD sam w sobie jest cyrkiem. Przewodniczący z zaległymi alimentami broni czegoś. Kpina. Dosłownie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej