Śmietnisko > Off Topic
Czy rząd rujnuje kraj?
Qlko1:
Skoro szydzimy, to odpowiem, że opozycja musi zdobyć serca dotychczasowych wyborców PIS. A jaki elektorat, takie hasła.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Soulscream:
--- Cytat: Qlko1 w Wrzesień 08, 2016, 14:37:02 ---Skoro szydzimy, to odpowiem, że opozycja musi zdobyć serca dotychczasowych wyborców PIS. A jaki elektorat, takie hasła.
--- Koniec cytatu ---
Ale elektorat opozycji czy jak ? :D
Qlko1:
Czytania ze zrozumieniem Cię nie nauczę, od tego szkoła jest :p
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
[VIDE] Herezja:
Myślę, że żaden KOD nigdy nie będzie takim cyrkiem jak np miesięcznica lub tym bardziej te zadymy w tzw obronie krzyża.
Wysłane z Mlais MX Base
Soulscream:
--- Cytat: Qlko1 w Wrzesień 08, 2016, 15:07:22 ---Czytania ze zrozumieniem Cię nie nauczę, od tego szkoła jest :p
--- Koniec cytatu ---
Chyba zapomniałeś z kim rozmawiasz to taki mały hint ;). Nawet nie wiesz jak dobrze się bawie ;).
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Wrzesień 08, 2016, 15:09:37 ---Myślę, że żaden KOD nigdy nie będzie takim cyrkiem jak np miesięcznica lub tym bardziej te zadymy w tzw obronie krzyża.
--- Koniec cytatu ---
Gdybyś poczytał kto stał za dymem w obronie krzyża to może byś zmienił zdanie o prowokacjach politycznych. A KOD sam w sobie jest cyrkiem. Przewodniczący z zaległymi alimentami broni czegoś. Kpina. Dosłownie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej