Śmietnisko > Off Topic
Czy rząd rujnuje kraj?
sztosz:
Ja pamietam że też musiałem iść w liceum na jakiś strasznie nudny seans o Wyszyńskim, to się chyba Kardynał nazyawło. Ani od tego niezgłupiałem ani mądrzejszy się nie zrobiłem, jedyne co z tego pamiętam, to że lekcji przynajmniej w tym czasie nie było.
Maluchów z podstawówek na to nie puszczą, bo to chyba jest film co najmniej "PG 13" A starsze dzieciaki albo będą miały w dupie wszelkie próby odniesienia tego do rzeczywistości, albo już swój pogląd na to mają. Oczywiście jest jeszcze banda debili która może uwierzyć że to film dokumentalny, ale takich wśród społeczeństwa nigdy nie brakuje.
Zgudi:
--- Cytat: Qlko1 w Wrzesień 06, 2016, 17:45:26 ---BTW uważam, że Pokłosie warto obejrzeć.
--- Koniec cytatu ---
Z tym, że papkę smoleńską już nie, niestety może być i tak, że wydadzą decyzję dla szkół.
Qlko1:
--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 06, 2016, 18:09:18 ---Z tym, że papkę smoleńską już nie, niestety może być i tak, że wydadzą decyzję dla szkół.
--- Koniec cytatu ---
A to mnie akurat bardzo nie obchodzi ;D Mnie nikt nie przymusi, a moje dziecko jeszcze się nie urodziło.
Tylko wstyd.
[VIDE] Herezja:
Kolejny śmieciowy spektakl wmuszany w młodszą część społeczeństwa aby w ogóle jakieś pieniądze się zwróciły z tej szmiry.
Co do "Pokłosia" to może średnio było zgodne z faktami ale problem zaściankowości, ksenofobii i ogólnej degrengolady w polskim społeczeństwie dobrze zostało oddane w tym filmie i jako taki jest bardzo dobrym filmem rodzimej produkcji.
GlassCutter:
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Wrzesień 06, 2016, 19:28:21 --- problem zaściankowości, ksenofobii i ogólnej degrengolady w polskim społeczeństwie
--- Koniec cytatu ---
Chyba żyjemy w dwóch różnych państwach, serio.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej