Śmietnisko > Off Topic
Czy rząd rujnuje kraj?
Qlko1:
--- Cytat: xantinos w Luty 18, 2016, 17:26:34 ---A ja myślałem ze ty i Qlko1 to partnerzy tak z czułością i sentymentem o studiach i pracy wspólnej opowiadałeś to was wziąłem za 1
--- Koniec cytatu ---
Insynuacje tak niskich lotów jedynie obnażają Twój wątły intelekt. Jeśli sprawia to, że Twoja zakompleksiona duszyczka czuje się lepiej, to śmiało, próbuj dalej.
--- Cytat: xantinos w Luty 18, 2016, 17:26:34 ---mam nadzieje ze legendarne kwalifikacje qlko1 są chociaż 20% warte jego rozdętego ego i z lubością dotrwam tutaj do czasu, kiedy nowe władze dobiorą się wam do dupy i postrącają was z tych lukratywnych stołków :)
--- Koniec cytatu ---
Gniewne podrygi małego, zawistnego polaczka i odgrażanie się sądem ostatecznym w wykonaniu PiSu. Słodkie :)
Soulscream:
--- Cytat: qlko1 w Luty 18, 2016, 16:06:11 ---A ja tu się spawam w próbie dyskusji, żeby mi soul nie wypomniał, że jestem burak ;D
--- Koniec cytatu ---
Przecież jesteś ;D
p.s Tutaj ludzie się żarli ze sobą, ale końcem końców w pubie umieją usiąść i śmiać się z tego wszystkiego przy piwie. Pokolenie 30+ zwane pokoleniem z dystansem do życia :).
Azbuga:
--- Cytat: Zielarz w Luty 18, 2016, 14:55:09 ---Reasumując pozyskanie 250 miliardów niezbędnych do realizacji podstawowych założeń planu jest... leciutko problematyczne. I to jest właśnie jego największy minus. No ale może się znajdzie jakiś inwestor, tylko gdzie go szukać? może lepiej i prościej zmusić polaków do zainwestowania w ten plan. a to oznacza kolejne podatki. Tym razem nieco większe.
--- Koniec cytatu ---
Specjalistą nie jestem ale nie robi się tego czasem puszczając obligacje skarbowe? Podobno papiery bezpieczne, prawie gwarantowane itp? Tak sobie kombinuję - odzew na plan jest w sumie pozytywny, brakuje kasy, ale w takim razie będą chętni pożyczyć?
[NAUKE] Son of Rainbow:
--- Cytat: Azbuga w Luty 19, 2016, 13:02:30 ---Specjalistą nie jestem ale nie robi się tego czasem puszczając obligacje skarbowe? Podobno papiery bezpieczne, prawie gwarantowane itp? Tak sobie kombinuję - odzew na plan jest w sumie pozytywny, brakuje kasy, ale w takim razie będą chętni pożyczyć?
--- Koniec cytatu ---
I jak to szło w Nikosiu Dyzmie ... kiedyś te obligacje będzie trzeba wykupić ale, że to już nie PiS będzie rządzić to po co się tym martwić :)
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: [CIALO] Rainbow Child w Luty 19, 2016, 13:32:24 ---I jak to szło w Nikosiu Dyzmie ... kiedyś te obligacje będzie trzeba wykupić ale, że to już nie PiS będzie rządzić to po co się tym martwić :)
--- Koniec cytatu ---
Wazne, zeby mial kto je wykupic, czyli zeby byla wymiana pokolen. Jak narazie, Polska jest w ostatniej dziesiatce panstw na ziemi jezeli chodzi o dzietnosc, ale jakos w Anglii te same Polki rodza dwa razy wiecej... Mozna? Mozna
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej